Babbage Company neemt recruitment- en trainingsbureau De Redactie over

Babbage Company, recruitment- en interim managementbureau van (online) marketing & communicatieprofessionals, maakt de overname bekend van branchegenoot De Redactie.

Peter Boerman Op 23 april 2021
Gem. leestijd 2 min 210x gelezen
Deel dit artikel:
Babbage Company neemt recruitment- en trainingsbureau De Redactie over

Met de overname van recruitment- en trainingsbureau De Redactie groeit Babbage Company naar ruim 40 medewerkers intern en circa 250 externe interim professionals bij verschillende organisaties. Het recruitment- en interim managementbureau van (online) marketing & communicatieprofessionals werkt voor opdrachtgevers in allerlei sectoren; variërend van de (Rijks)overheid tot A-merken in retail, finance & telecom, zakelijke dienstverlening en non-profit. Door de overname ontstaat een sterke fullservice speler op het gebied van communicatie, (online) marketing en content.

‘Het DNA van De Redactie sluit naadloos aan bij dat van Babbage Company.’

‘De expertise, het netwerk en het DNA van De Redactie sluiten naadloos aan bij die van Babbage Company’, vertelt Lieke Severijns, directeur van Babbage Company. ‘Persoonlijk, betrokken en deskundig. De overname past bovendien in onze strategie om ons aanbod verder te diversifiëren binnen het domein van (online) marketing, communicatie en content. Door deze overname hebben onze professionals keuze uit meer opdrachten bij een diversiteit aan opdrachtgevers. En bieden wij ons netwerk een nog groter aanbod aan vakinhoudelijke training. Last but not least krijgen onze medewerkers nog meer ruimte om zich verder te ontwikkelen.’

Groeiende vraag naar talent

‘Babbage Company is een bureau waar ik mijn team, onze (interim)professionals, de lopende contentprojecten en opdrachtgevers met een goed gevoel aan overdraag’, vult Anke Brummerhop, voormalig directeur van De Redactie aan. ‘De match voelt heel natuurlijk en zal zonder twijfel leiden tot veel synergie.’

‘De match voelt heel natuurlijk en leidt zonder twijfel tot veel synergie.’

De overname komt tegemoet aan de snelgroeiende vraag naar expertise en talent, zowel projectmatig als vast, binnen het (online) marketing-, communicatie- en content domein. Babbage Company en De Redactie/De Redactie Trainingen blijven hun diensten aanbieden via de eigen kanalen. Beide bedrijven bestaan al ruim 20 jaar. Babbage Company doet dat van oudsher vooral op het gebied van marketing-, communicatie- en online professionals en heeft een eigen Babbage Academy. De Redactie is vooral bekend op het gebied van contentspecialisten. Ook is hier een grote opleidingstak: De Redactie Trainingen.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners