Bootcamp: Werk transformeert. Hoe kun je meeveranderen?

Peter Boerman Op 08 januari 2014
Gem. leestijd 2 min 1308x gelezen
Deel dit artikel:

Het werk en hoe wij in ons werk staan zijn veranderd. Dat geldt niet alleen voor de kenniswerker die thuis kan werken of voor al die ZZP’ers, maar ook voor de winkelmedewerker die door de opkomst van Facebook medeverantwoordelijk is geworden voor naamsbekendheid en klantbeleving. Werk lijkt meer en meer door technologie te worden overgenomen. Zijn er trends te duiden? Wat zijn de consequenties voor de arbeidsmarkt? Welke antwoorden biedt de markt op dit moment al? Wat gebeurt er in het HR veld? Bereiden zij zichzelf of hun medewerkers hier op voor of denken ze dat het hun bedrijf of functie niet raakt?

Een Bootcamp

De Sectie Strategisch Recruitment organiseert op 23 januari 2014 een Bootcamp over dit onderwerp. Een bijeenkomst met een hoog energieniveau, waarin de deelnemers worden geïnspireerd en aan het denken gezet over veranderingen waar zij mee te maken gaan krijgen, hetzij bij henzelf, hetzij in hun organisatie.

Waar, voor wie en wat?

Het Bootcamp vindt plaats op op 23 januari 2014 op het hoofdkantoor van Adecco aan de Hogeweg 123 in Zaltbommel. Iedereen kan zich ervoor aanmelden, iedereen die zich afvraagt op welke manier hij of zij zichzelf of de organisatie kan voorbereiden op de telkens veranderende eisen die werken stelt en de snel wisselende competenties waar om gevraagd wordt.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur met een persoonlijke ‘energizer’. Vervolgens vinden er achtereenvolgens vier verschillende sessies plaats:

1. Het macro-economisch perspectief: keynote door Ronald Dekker, arbeidseconoom Universiteit Tilburg.
2. Omstandigheden: de toepassing en impact van nieuwe tools.
3. Discussie aan de hand van twee sprekers op een zeepkist.
4. Best practice: hoe kun je mensen werven en binden wiens beroep over vijf of tien jaar volledig veranderd zal zijn?

Het Bootcamp eindigt om 18.30 uur met een versnapering.

Wat kost het?

De bijeenkomst is gratis voor NVP-leden. Niet-leden zijn van harte welkom, maar dan wordt er een kleine bijdrage van €25 gevraagd.

Wil je meer weten?

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de NVP-site.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners