Bullhorn en cube19 breiden hun samenwerking uit

Bullhorn heeft cube19 overgenomen om real-time, actiegerichte business intelligence te leveren aan recruitment organisaties.

Valérie van der Ven Op 12 november 2021
Gem. leestijd 3 min 262x gelezen
Deel dit artikel:
Bullhorn en cube19 breiden hun samenwerking uit

Bullhorn, het cloud computing bedrijf dat detacherings- en wervingsorganisaties helpt hun activiteiten te transformeren, heeft aangekondigd dat het de onderneming cube19 overneemt. Cube19 is al lang Bullhorn Marketplace partner en leverancier van analytics en rapportage oplossingen binnen het Bullhorn platform.

Deze overname is de meest recente grote investering die Bullhorn heeft gedaan om recruitment organisaties wereldwijd te helpen bij hun transformatie in een wereld die steeds verder digitaliseert. De combinatie van cube19 en Bullhorn zorgt voor real-time en actiegerichte inzichten voor managers om hen te helpen bij schaalbare groei.

Steeds meer digitalisering

De recruitmentindustrie ondergaat een grote verschuiving richting digitalisering. Deze verschuiving is versneld, doordat meer organisaties afhankelijk zijn geworden van technologie in trant van de recente wereldwijde gebeurtenissen. Personeel werkt op afstand en digitale verwachtingen van kandidaten en klanten worden steeds hoger.

Directeuren binnen recruitment organisaties worstelen niet enkel met de snel veranderende omstandigheden en onzekerheden, maar ook met het maximaliseren van ROI en het doorvoeren van slimme operationele verbeteringen die zijn afgestemd op de lange termijn doelstellingen van het bedrijf.

De oplossingen van Cube19

De oplossingen van cube19 zijn specifiek ontwikkeld om inzicht te krijgen in statistieken die dynamisch zijn en gebaseerd op activiteiten, binnen ieder onderdeel van de organisatie: recruitment, team, locatie of regio. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om te rapporteren voor gebruikers die niet technisch zijn aangelegd. Daardoor verbeteren prestaties, terwijl er tevens inzichten op macroniveau beschikbaar zijn die managers helpen om betere bedrijfsbeslissingen te maken.

Uiteindelijk faciliteert cube19 een zeer schaalbare groei, door de omzet van recruitment organisaties te laten groeien en tegelijkertijd de kosten langzamer te laten groeien. Bovendien zijn de oplossingen specifiek ontwikkeld voor recruitment organisaties die gebruik maken van het Bullhorn platform.

De gebruiksvriendelijke interface van cube19 zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om te rapporteren voor gebruikers die niet technisch zijn aangelegd.

De overname van cube19 komt op een belangrijk moment binnen de branche als geheel. Ook voorziet het in een belangrijke behoefte onder senior staffing managers. Onderzoek van Bullhorn toont aan dat recruitment organisaties unaniem behoefte hebben aan real-time en actiegerichte business intelligence en rapportages die helpen om financiële beslissingen te verbinden aan operationele beslissingen, met als doel een nog betere service te bieden en uiteindelijk te groeien. De combinatie tussen cube19 en Bullhorn biedt precies dat.

cube19

De samenwerking

Het cube19 team wordt warm verwelkomd bij de Bullhorn familie door Matt Fischer (COO van Bullhorn). ‘De samenkomst van deze twee organisaties voelt goed. Dat is voor een groot deel te danken aan de cultuur die Dan en zijn team hebben neergezet. Deze komt sterk overeen met de focus van Bullhorn: het leveren van een geweldige klantervaring. Het team van cube19 ontwikkelt analytics producten waar klanten graag gebruik van maken en koppelen deze aan een service. Dit past perfect bij Bullhorn. De producten van cube19 zullen aansluiten bij de behoeften van onze klanten en de nieuwe werkwereld’, aldus Fischer.

‘Het team van cube19 ontwikkelt analytics producten waar klanten graag gebruik van maken en koppelen deze aan een service. Dit past perfect bij Bullhorn.’

‘Toen we cube19 begonnen, was onze visie om recruitment organisaties te helpen bij hun digitale transformatie’, aldus Dan McGuire (oprichter en CEO van cube19). Ik ben ontzettend trots op de manier waarop het cube19 team van deze visie werkelijkheid heeft gemaakt. Vanaf het moment dat wij Bullhorn Marketplace partner werden in 2013, hebben wij veel successen behaald door Bullhorn klanten te helpen bij schaalbare groei. Wij kijken er naar uit om samen te blijven werken aan deze visie.’

‘Het managementteam van cube19 wordt onderdeel van het Bullhorn leadership team in belangrijke posities. Het team zal helpen bij de groeiende investeringen in real-time business intelligence binnen ons wereldwijde klantenbestand.’

Lees ook

Deel dit artikel:

Valérie van der Ven

Partner Succes Managerbij Werf& | ToTalent
Valérie is een servicegerichte dame met een achtergrond in hospitality & hotelmanagement. Na jaren in mooie hotels te hebben gewerkt, is ze in 2018 overgestapt naar - zoals ze het zelf noemt - het kantoorleven. Gestart in verkoop binnendienst, vervolgens ervaring opgedaan binnen HR en zo doorgegroeid naar recruitment als coördinator. Vanaf 1 maart 2021 is ze werkzaam bij Werf& | ToTalent. Valérie is erg enthousiast om de recruitmentindustrie van top tot teen te leren kennen en haar doel is om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Partners kunnen met al hun vragen terecht bij Valérie.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners