Bureau voor jong talent opgericht: Blooz’m

Redactie Op 17 december 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1692x gelezen
Deel dit artikel:

Marieke van Heek en Maud Schalekamp-Kerssemakers hebben hun krachten gebundeld en zijn Blooz’m gestart.

Blooz’m, talentize your company helpt organisaties te verbinden met jong talent. Met als doel een duurzame in- en doorstroom van jong talent te genereren. Op een continue en pragmatische manier. Zowel voor nu, de quick wins als voor morgen en in de toekomst.

Bijvoorbeeld door tijdelijke inzet als recruiter van jong talent of door het delen van het kennis en advies (een analyse van investeringen in je wervingsbeleid, het formuleren van een krachtige werkgeversbelofte, een quick scan op je wervingsactiviteiten, het optimaliseren van selectietrajecten of begeleiden van talent on-the-job.)

Marieke is de afgelopen 4 jaar Managing Consultant geweest van jobwerkt, arbeidsmarktspecialist in bemiddeling van jonge professionals. Daarvoor heeft zij ruim 7 jaar als interim marketeer gewerkt voor o.a. Nuon, Canon Europa, Menzis en Amnesty International.

Maud heeft als Recruiter gewerkt voor Heineken en heeft de 1ste Diversity Works ontwikkeld en gerealiseerd. In 2007 starte ze als zelfstandige en werkte ze o.a. als arbeidsmarktspecialist voor Ahold en KPN. In 2010 realiseerde ze voor het laatste bedrijf o.a. een nieuwe werkgeverscampagne.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners