Bureaurecruitment Live 2023

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in recruitment tijdens Werf& Bureaurecruitment Live 2023 op 28 maart!

Datum en tijd bewerken

Shaista Raghoebarsing Op 06 maart 2023
Gem. leestijd 2 min 110x gelezen
Deel dit artikel:
Bureaurecruitment Live 2023

Digitalisering

Het thema voor dit jaar is ‘Digitaliseren, professionaliseren en automatiseren’. Uit het Brancherapport 2023 voor Recruitment Trends, Inzichten en Data van Bullhorn bleek al dat digitale transformatie de topprioriteit is voor recruitmentbureaus in de Benelux. Juist daarom is het nu zo belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Tijdens Werf& Bureaurecruitmen Live, het grootste evenement op het gebied van bureaurecruitment,  bieden wij  een unieke kans om je te laten inspireren en kan je leren van de experts op het gebied van bureaurecruitment. Ook Femke van Logtenstein, account director van Bullhorn, zal hier van de partij zijn, om het onderzoek nader te duiden. Dit wil je dus niet missen!

Automatisering

Volgens Byner, Jobrock en Textkernel zit het geheim voor bureaus in automations. In hun breakoutsessie zullen zij vertellen waarom en hoe je hiermee een hogere productiviteit kan creëren. Daarnaast neemt Martijn Hemminga je mee in de cijfers & trends 2023 van recruitmentsoftware die jij voor jouw bureau in kunt zetten om te automatiseren. Kortom, een heleboel interessante sessies die jou inzichten zullen bieden om efficiënter en professioneler te werken als bureau.

Keynotes

Onder andere Carol Geens, Han Mesters en Jarno Duursma maken hun opwachting als keynote sprekers. Jarno Duursma zal meer vertellen over de synthetische revolutie: de creatieve mens-machine. Tijdens deze sessie krijg je antwoord op vragen als: Welke kansen ontstaan er in het tijdperk van synthetische media? Hoe ziet de toekomst er uit? En welke ethische vragen moeten we onszelf stellen?

Naast de diverse keynotes, tafelgesprekken en breakoutsessies is dit evenement de perfecte gelegenheid om te netwerken. Tijdens Bureaurecruitment Live zijn onder andere bureaus als Tempo Team, Youbahn en Young Capital NEXT aanwezig!

Ben jij er bij?

Ben jij er klaar voor om te digitaliseren, automatiseren en professionaliseren? Zorg dan dat je aanwezig bent bij Bureaurecruitment Live 2023 op 8 maart in het Van der Valk Hotel in Utrecht.

Boek je ticket(s)

 

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners