Byner verwelkomt Ralph Brasker als mede-eigenaar en partner

Byner kondigt Ralph Brasker aan als partner en mede-eigenaar. Zijn officiële toetreding als partner onderstreept het momentum van de reeds ingezette reis naar verdere uitbreiding en ontwikkeling van het Byner-ecosysteem.

Redactie Op 31 augustus 2023
Gem. leestijd 2 min 244x gelezen
Deel dit artikel:
Byner verwelkomt Ralph Brasker als mede-eigenaar en partner

Direct vanaf de lancering in 2019 veroverde Byner een toonaangevende positie in de staffing & recruitmentbranche. Mijlpalen volgden elkaar daarna snel op. Een groeiend klantenbestand, impactvolle innovaties, vertrouwen en erkenning in de markt en een prominente plaats in het Salesforce-ecosysteem voor bewezen independent software vendors (ISV’s). Daarnaast won Byner de award voor Most Innovative Staffing Tooling Start-Ups en in 2023 werd Byner verkozen tot het #1 CRM/ATS-platform voor Staffing & Recruitment in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey.

Sinds de lancering in 2019 volgen de mijlpalen elkaar snel op voor Byner.

Met meer dan 15 jaar ervaring, bewezen leiderschap en een track record in de markt van staffing & recruitment en HR-technologie brengt Ralph Brasker nu een schat aan nieuwe expertise naar de organisatie. Zijn toetreding geeft een extra impuls aan de sterke focus op innovatie, operational excellence en klanttevredenheid. Voortbouwend op het momentum en de prestaties tot nog toe is de organisatie helemaal klaar om door te stomen naar het volgende niveau.

Klaar voor verdere groei

‘De benoeming van Ralph als partner en mede-eigenaar voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de snelle groei van Byner’, aldus Joram Timmerman, mede-oprichter en Chief Commercial Officer (CCO). ‘Na zijn aantreden als CEO eerder dit jaar, biedt deze stap onze organisatie een veelbelovende basis voor de toekomst. Ralphs strategische inzichten en toewijding hebben al een aanzienlijke impact gehad op het traject van Byner. Nu we aan deze spannende nieuwe fase van onze groei beginnen, zal het leiderschap van Ralph ons ongetwijfeld naar ongekende hoogten leiden.’

‘Ik ben vereerd deel uit te maken van een uniek team.’

Gedurende zijn carrière vervulde Brasker bij diverse snelgroeiende HR tech bedrijven verschillende leidinggevende functies. Zo speelde hij recentelijk in zijn rol als COO een belangrijke rol bij de groei van het toonaangevende Job Marketing Platform VONQ. Hij is enthousiast over zijn nieuwe stap. ‘Deel uitmaken van Byner als partner en mede-eigenaar is een natuurlijke evolutie van mijn rol als CEO en mijn commitment aan het succes van de organisatie. Byners potentieel is enorm en ik ben vereerd deel uit te maken van een uniek team met als doel om samen een nieuwe standaard neer te zetten in de staffing & recruitmentbranche.’

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners