Cammio en Cubiks Hire lanceren gezamenlijke assessmentmodule

Peter Boerman Op 08 mei 2019 Gem. leestijd 2 min447x gelezen
Deel dit artikel:
Cammio en Cubiks Hire lanceren gezamenlijke assessmentmodule

De video-interviews van het (van oorsprong) Nederlandse Cammio kunnen nu ook worden ingezet als assessmentmodule binnen het internationaal bekende Cubiks Hire-platform.

Met de integratie van de video-interviews van Cammio in de assessmentmodule binnen het Cubiks Hire-platform kunnen werkgevers eenvoudig en wetenschappelijk gegrond de beste match maken tussen organisatie en kandidaat, stellen beide organisaties.

7 online assessmentmodules

Cubiks Hire kent in totaal 7 online assessmentmodules gericht op screening en selectie. Daarmee kunnen werkgevers verder kijken dan alleen de vaardigheden van een kandidaat. De video-interviews van Cammio geven gebruikers nog meer inzicht in de competenties van hun potentiële nieuwe werknemers. Dit onderdeel is individueel, of in combinatie met de andere beschikbare tooling in te zetten, zodat elke organisatie een op maat gemaakte assessmentflow kan creëren.

‘Partnership naar een geheel nieuw niveau’

‘Met trots zie ik de samenwerking met Cammio groeien’, aldus Thomas Eymond-Daru, partner bij Cubiks. ‘Waar we al geruime tijd succesvol gemeenschappelijke klanten bedienen, brengt de Cubiks Hire-integratie ons partnership naar een geheel nieuw niveau. Elke klant krijgt nu direct toegang tot de video-interviewfunctionaliteit om competentietests uit te voeren, kandidaten aan zich te binden en het proces te versnellen. Het specialisme van Cammio is een aanvulling op ons innovatieve assessmentportfolio en stelt ons in staat om klanten een compleet beeld van hun kandidaten te geven.’

‘Het specialisme van Cammio stelt ons in staat klanten een compleet beeld van hun kandidaten te geven’

Cubiks Hire is in 2016 gelanceerd. Binnen dit platform kunnen de gebruikers nu, naast de overige 6 modules, hun vooropgenomen interviews zelf samenstellen om het meest geschikte assessment te creëren. Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen uit video- of tekstvragen en instellingen voor opnameduur, aantal antwoordmogelijkheden, bedenktijd en competentiescores. Cammio video-interviews kunnen zonder installatie worden voltooid, eenvoudig via de browser binnen de Cammio-gebruikersinterface. Klanten van Cubiks kunnen de video-interviews samen met de resultaten van de overige tests bekijken in het Cubiks hire-platform. Zo krijgen ze een diep inzicht in onder andere waarden en cultuur, persoonlijkheid en werkstijl, taalbeheersing en beoordelingsvermogen van kandidaten.

Lees ook:

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency