Carerix koppelt eigen platform aan app van Timebox

Peter Boerman Op 23 juni 2016 Gem. leestijd 1 min665x gelezen
Deel dit artikel:
Carerix koppelt eigen platform aan app van Timebox

Dankzij een koppeling tussen de TimeBox-app en het Carerix-platform kunnen recruiters nu realtime checken of de flexwerkers, freelancers en zzp’ers in hun pool ook echt beschikbaar zijn.

Carerix is het eerste platform met een integratie met TimeBox, een app die de twee belangrijkste partijen in het recruitmentproces toegevoegde waarde wil bieden: zowel de flexwerkers als de opdrachtgevers.

Te weinig tijd

Flexwerkers, freelancers en zzp’ers hebben meestal weinig tijd om aan hun acquisitie te werken als ze met een klus bezig zijn. TimeBox is voor hen een manier om te ‘broadcasten’; ze worden dan een soort radiostation van zichzelf waarin ze hun beschikbaarheid kenbaar kunnen maken aan meerdere recruitmentpartijen tegelijk.

Eruit filteren

De recruiter aan de andere kant van het proces heeft hier ook voordeel van, want Timebox kan voor hem of haar niet-beschikbare kandidaten eruit filteren. Bovendien kan het voor de recruiters ook lead generation opleveren: flexkrachten kunnen immers zelf kiezen welke bedrijven hun beschikbaarheid mogen weten. Daar staan ook bedrijven bij waarvoor ze nog helemaal niet aan het werk zijn.

Waan van de dag

Edwin van de Bospoort (TimeBox) is positief over de samenwerking met Carerix: “Recruiters leven met de waan van de dag. Dit betekent veel hectiek en ad hoc kunnen reageren. De koppeling van onze app met Carerix levert een nuttiger en waardevoller pakket op om zo efficiënt mogelijk te kunnen werven en selecteren.”

 

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency