Carrière Uitzendbureau neemt Interactief Groep over

Peter Boerman Op 17 december 2018
Gem. leestijd 2 min 1797x gelezen
Deel dit artikel:
Carrière Uitzendbureau neemt Interactief Groep over

Carrière Uitzendbureau neemt per 1 december de Interactief Groep uit Berkel en Rodenrijs over. Het grootste merk van de Staffing Associates Group groeit daarmee uit naar een organisatie met een omzet van meer dan 90 miljoen euro.

Carrière is met ruim 35 franchise en non-franchise vestigingen in Nederland specialist in het recruiten en leveren van uitzendkrachten, werving en selectie, zzp-bemiddeling en payrollen. De focus ligt hierbij op uitvoerende functies in transport, logistiek, (food) productie en techniek.

Krachten gebundeld

Door de overname van de Interactief Groep breidt Carrière haar dienstverlening uit met uitzendkrachten uit Oost-Europa. In dat domein is de Interactief Groep al 20 jaar werkzaam. Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière: “Door onze krachten te bundelen profiteren onze gezamenlijke klanten direct van het landelijke Carrière-netwerk én het grote EU-kandidatennetwerk van Interactief. En onze flexkrachten profiteren van nog meer carrièremogelijkheden.”

De omzet van de uitzendbureaus van Staffing Associates bedraagt dit jaar in totaal bijna 150 miljoen

Marcel Slaghekke richtte in 2010 Staffing Associates op. Samen met Bagcan voert hij de directie over Carrière en vanaf nu dus ook over Interactief. Staffing Associates is een landelijke groep van uitzendbureaus met naast Carrière de organisaties HappyNurse, Career Factory en Staffing Direct. De totale gezamenlijke omzet voor 2018 bedraagt bijna 150 miljoen. De groep werkt naast de eigen vestigingen landelijk met zo’n 100 franchisevestigingen. Als onderdeel van de franchiseformule worden alle processen en systemen met geavanceerde technologie centraal uitgevoerd door een servicecenter in Den Haag.

‘Een mooie stap in ons bestaan’

Mari-Jon Keijlewer, directeur van Interactief: “Ik ben blij met de samenvoeging van Interactief en Carrière. Technologische ontwikkelingen, het groeiende belang van compliance en een snel veranderende arbeidsmarkt vereisen investeringen in mensen en een continue innovatie van processen en systemen. Samen met Carrière kan Interactief nu haar dienstverlening verbeteren en uitbreiden. Een mooie stap in ons bestaan. Zelf ga ik me bezighouden met de conceptontwikkeling van nieuwe diensten en blijf ik zo voorlopig nauw betrokken bij de combinatie.”

Foto boven: Mari-Jon Keijlewer-van Herk (links op de foto) draagt haar bedrijf over aan Hurriyet Bagcan van Carrière. Beide ondernemers zijn opgegroeid in Berkel en Rodenrijs. Hieronder: foto hoofdkantoor Interactief, waar straks een andere naam op komt te staan.

interactief

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners