Connexys en Werken bij Merken werken samen

Redactie Op 22 november 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1207x gelezen
Deel dit artikel:

Vanaf 22 november 2010 biedt Connexys Talent Technology haar opdrachtgevers de gelegenheid om de door Werken bij Merken ontwikkelde Employer Brand Scan toe te voegen aan het Connexys dashboard. Hiermee inventariseert de werkgever zijn werkgeversmerk op basis van waarden, merkbeleving en bedrijfscultuur.

“Met de Employer Brand Scan van Werken bij Merken wordt nieuwe en extra informatie inzichtelijk gemaakt van het werkgeversmerk en direct vergeleken met het oriëntatiegedrag van meer dan 5.500 actieve leden van Werken bij Merken. Deze informatie wordt grafisch getoond op het dashboard, recruiters worden zich hiermee ook meer bewust van het werkgeversmerk dat ze vertegenwoordigen”, aldus Jan van Goch – directeur van Connexys.

Over de samenwerking tussen Connexys en Werken bij Merken zegt Jan van Goch: “We kennen elkaar al even van de succesvolle samenwerking tussen NUwerk.nl en Werkenbijmerken.nl. Met de samenwerking met Connexys zetten we nu een volgende stap. De samenwerking sluit uitstekend aan omdat beide partijen voornamelijk voor A-merken werken en we met de Employer Brand Scan extra toegevoegde waarde kunnen gaan bieden”.

Bjorn Veenstra – directeur van Werken bij Merken: “Wij zien de arbeidsmarkt nu en de komende jaren sterk veranderen. Kandidaten zullen steeds vaker organisaties uitzoeken die passen bij hun personal brand. Werkenbijmerken.nl vervult hierin een belangrijke rol doordat wij kandidaten koppelen aan de meest geschikte werkgevers vanuit de talentpool voor gematchte kandidaten.

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners