Connexys overgenomen door Bullhorn

Peter Boerman Op 11 september 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 1251x gelezen
Deel dit artikel:
Connexys overgenomen door Bullhorn

De Nederlandse ATS-bouwer Connexys is vandaag officieel overgenomen door het internationaal opererende Bullhorn.

Bullhorn is een cloud computing-bedrijf met wereldwijd veel detacherings- en wervingsorganisaties als klant. Connexys heeft vooral klanten op het vasteland van Europa. Connexys is vooral bekend van een Applicant Tracking System (ATS) dat op het Salesforceplatform is gebouwd. Dit ATS wordt momenteel gebruikt door 300 klanten en zo’n 20.000 wervingsprofessionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Bullhorn telt momenteel zo’n 7.000 klanten. Het hoofdkantoor staat in Boston, en verder zijn er kantoren over de hele wereld, waar in totaal meer dan 600 mensen werken.

Hoger serviceniveau

Na de overname treden de oprichters van Connexys toe tot het leiderschapsteam van Bullhorn voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De twee bedrijven beloven dat het samengaan zorgt voor een hoger serviceniveau, met name op het vasteland van Europa, en voor extra middelen voor platforminvesteringen voor klanten die al gebruik maken van hun aanbod.

Foto boven: het Connexys-team in Bullhorn-kleren

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners