Connexys event: samen werven en employer brand versterken

Peter Boerman Op 13 mei 2013
Gem. leestijd 2 min 1738x gelezen
Deel dit artikel:

Connexys gaat samen met diverse vooraanstaande organisaties in gesprek tijdens het jaarlijkse “CO For IT” evenement op 23 mei 2013 te Den Haag om de ultieme recruitment ervaring te realiseren. Een innovatief gesprek over de toekomst van recruitment door samenwer(v)ken.

Samen werven
Tijdens een eendaags evenement komen HR- en recruitment professionals van vooroplopende organisaties bij elkaar om de laatste ontwikkelingen en succesvolle cases te delen op het gebied van recruitment, mobiliteit en inhuur van personeel.

Samen werven en het creëren van ambassadeurs vormen de rode draad van ‘CO For It’. Hoe kun je sollicitanten enthousiasmeren voor jouw organisatie? En welk positief effect heeft dit op je employer brand? Experts zoals Rijn Vogelaar, algemeen directeur van Blauw Research en auteur van het boek De Superpromotor en Siebren Houtman directeur van Meurs HRM zullen hun visie hierover delen.

Verder zullen Koos Gloudemans van Royal Haskoning DHV, Ruud Licht van Alliander, Judith Winkel van St. Antonius Ziekenhuis, Joram Timmerman van The Next Flex, Gerard Mulder van Textkernel en Eric Houwen van CAK tijdens interactieve workshops ingaan op verschillende recruitment- en mobiliteitcases.

Over het ‘CO For It’ event
Het ‘CO For It’ event vindt plaats in de Caballero Fabriek in Den Haag op donderdag 23 mei 2013 tussen 12:30 en 17:00. Het programma, bestaat uit een plenair deel en diverse workshops en gaat in op de laatste ontwikkelingen en succesvolle cases op het gebied van recruitment, mobiliteit en inhuur van personeel.

Voor HR-en recruitmentprofessionals is toegang gratis en aanmelden kan via de website: http://www.connexys.com/coforit13/. Op deze website vind u ook het volledige programma terug.
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Textkernel, specialist in informatie-extractie, document understanding, web mining en semantisch zoeken & matchen in de Human Resources branche. www.textkernel.nl.

Over Connexys
Connexys is de Nederlandse marktleider op het gebied van recruitment- en mobiliteitsoplossingen voor de corporate markt. Hiermee zijn organisaties in staat slimmer en sneller talent te vinden, te binden en in te zetten. Jaarlijks behandelen 200 relaties duizenden vacatures en honderdduizenden sollicitanten met onze oplossingen. Uniek platform van Connexys is Werftsamen.nl waarmee aangesloten bedrijven elkaar helpen met het invullen van vacatures. Het platform van NUwerk.nl is ook ontwikkeld door Connexys en is het grootste jobboard in Nederland, gemeten naar directe vacatures van werkgevers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle van der Torre, marketing communicatie.

Connexys B.V., K.P. van de Mandelelaan 68-70, 3062 MB, Rotterdam
Tel: +31(0)10-4133906 / +31(0)6-15060679

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners