Connexys TV en Werf& laten camera draaien

Peter Boerman Op 26 maart 2012
Gem. leestijd 2 min 2628x gelezen
Deel dit artikel:

Connexys TV en Werf& hebben een nieuw initiatief. Vanaf deze maand maken zij videoverslagen van belangrijke events op het gebied van hrm, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.  Op 15 werd het spits afgebeten tijdens de tweede editie van Emerce eHRM. Bekijk het videoverslag en lees ons verslag.

Emerce eHRM12

Op 15 maart vond de tweede editie van Emerce eHRM plaats. Connexys TV en Werf& waren erbij en brachten verslag uit van deze dag. We spraken met dagvoorzitter Bas Westland, de Meest Invloedrijke Recruiters 2011 en andere bezoekers over hun beleving van de dag. Dat leverde heel wat interessante en verrassende momenten op.

Briljante mislukkingen

Emerce eHRM vond dit jaar plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Dagvoorzitter Bas Westland zorgde voor een inspirerende opening en gaf het woord aan Paul Iske van de Universiteit van Maastricht. Iske is oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkelingen en hij hield een pleidooi voor innoveren met lef. Leren gaat het snelst door doen en met vallen en opstaan komen de meest briljante ideeën tot stand.

Meest invloedrijke recruiters

Daarna was het tijd voor een paneldiscussie met de Meest Invloedrijke Recruiters van het jaar 2011. Zij hadden al stevig geblogd over de recruitment trends in 2012. De recruiters formuleerden scherpe stellingen en gingen onder aanvoering van Bas Westland de discussie aan met het publiek. Bekijk het videoverslag voor een reactie van Wesley Hendriks, Marcel Rietveld en Bjorn Luijters. Lees voor meer info over de stellingen de blog van Marcel Rietveld.

Het middagprogramma stond in het teken van verschillende workshops met als hoogtepunt de afsluiting door recruitment goeroe Kevin Wheeler. Na afloop werd er tijdens de borrel nog heel wat nagepraat.

Bekijk hier het videoverslag

Blogs teruglezen?

De blogs die de Meest Invloedrijke Recruiters vooraf schreven, kun je via onderstaande links teruglezen:

Wesley Hendriks – Jobboards & Social media
Jeffrey Koekebacker – De hijgerigheid van de recruiter
Marcel Rietveld – Dubbele banen

Presentaties bekijken?

Alle presentaties nog eens terugzien? Kijk dan hier.


Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners