CTB Flex en Modern Media lanceren flex app

Redactie Op 08 april 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1373x gelezen
Deel dit artikel:

CTB Flex en internetbureau Modern Media zijn een formele samenwerking aangegaan en hebben met ‘de flex app’ de meest geavanceerde mobiele oplossing voor de flexbranche gelanceerd. Met deze oplossing kunnen flexwerkers niet alleen vacatures raadplegen, maar ook inschrijven, solliciteren, uren verwerken en salarisgegevens tonen.

Daarnaast biedt deze oplossing integratie met social media als Twitter en is het zoeken naar vacatures en uitzendvestigingen met behulp van een GPS-locatie mogelijk.

“Door onze samenwerking met Modern Media zet CTB Flex opnieuw een stap richting de toekomst van de flexbranche, die voor een belangrijk deel online zal liggen” aldus directeur Roel Keizer van CTB Flex. Andre Polderman, directeur van Modern Media, vult hem aan: “Door de expertise van CTB te koppelen aan onze ervaring in het bedenken, bouwen en beheren van recruitmentsites kunnen we de uitzendbranche gezamenlijk een totaaloplossing bieden”.

De applicatie, inclusief look and feel, is volledig op maat te maken voor iedere uitzendorganisatie. Aansluitend aan de presentatie van de flex app tijdens de verkiezing ‘uitzendbureau van het jaar’ is tevens Unique gepresenteerd als launching customer. Endre Davids, marketing manager bij Unique, geeft aan “bijzonder tevreden te zijn om als launching customer deze app van onze partner CTB te kunnen gaan gebruiken, omdat die veel verder gaat dan alleen het zoeken naar of solliciteren op vacatures.”

Meer informatie over de applicatie is te vinden op www.deflexapp.nl.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners