Home Zakennieuws CV’s nu ook bij Otys in één sleepbeweging naar een database te...

CV’s nu ook bij Otys in één sleepbeweging naar een database te uploaden

188 keer
0
otys extractie

CV’s direct in een kandidatendatabase slepen? Met een nieuwe widget in de Otys-software is het nu mogelijk.

De widget is afkomstig van de CV-extractietool van Textkernel. Hierdoor kunnen gebruikers van Otys Phoenix voortaan zonder ook maar één muisklik (gratis) CV’s uploaden naar hun kandidatendatabase en de CV’s omzetten naar een leesbaar en compleet kandidatenprofiel.

Slepen is het nieuwe klikken

In de Otys-software was het al mogelijk om CV’s via Textkernel uit te laten lezen in het systeem. Door de nieuwe widget op het Otys-dashboard beschikbaar te maken, kunnen gebruikers nu met één simpele sleepbeweging CV’s aan de kandidatendatabase toevoegen en compleet nieuwe kandidatenprofielen aanmaken. De widget herkent alle gegevens uit een CV en voegt deze automatisch gestructureerd en doorzoekbaar toe aan een eigen kandidatendatabase. De tool herkent niet alleen standaardgegevens zoals personalia, maar zet ook direct gegevens zoals opleidingen, werkervaring, en vaardigheden in de juiste velden.

Sneller voor de kandidaat

Volgens de softwareleverancier is de integratie van van het zogeheten CV-parsing niet alleen gunstig voor de werkgever, die zo sneller CV’s in het systeem kan verwerken. Ook de werkzoekende zou er baat bij hebben. De kandidaat hoeft immers niet langer handmatig sollicitatieformulieren in te vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here