CxJobfeed: toegang tot alle online vacatures met Jobfeed-data in Carerix

Peter Boerman Op 10 augustus 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 369x gelezen
Deel dit artikel:
CxJobfeed: toegang tot alle online vacatures met Jobfeed-data in Carerix

Naast de CV-parsing en semantische zoeksoftware van Textkernel is nu ook de Jobfeed-software geïntegreerd in het systeem van Carerix.

De integratie heeft de naam “CxJobfeed” gekregen. Jobfeed is de Big Data-tool van Textkernel voor vacatures. De tool zoekt dagelijks, geautomatiseerd, het internet af naar nieuwe vacatures. Alle vacatures worden ontdubbeld en automatisch gecategoriseerd op criteria als beroep, opleiding, locatie en bedrijfsnaam.

CxJobfeed

In CxJobfeed worden al deze vacatures doorzoekbaar gemaakt direct vanuit de Carerix-software. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig alle vacatures te doorzoeken en salesleads te herkennen. “CxJobfeed helpt Carerix-gebruikers, vanuit hun workflow snel de juiste vacatures te vinden voor geschikte kandidaten in de eigen database”, aldus Carerix-ceo Reinald Snik.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners