Dé 10 events die je niet mag missen in 2019

Redactie Op 10 januari 2019
Gem. leestijd 2 min 1766x gelezen
Deel dit artikel:
Dé 10 events die je niet mag missen in 2019

Ook dit jaar zit boordevol events over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Maar naar welke moet je gaan? Geen zorgen, wij maakten een lijst met de 10 events die je niet mag missen in 2019.

#1. Webinar week: 11 t/m 15 februari 2019

Je kunt dit jaar lekker beginnen vanuit je bureaustoel: een week lang delen boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt hun kennis via webinars en dat helemaal gratis. Dit jaar zijn de thema’s: Recruitment, Professioneel inhuren in de praktijk, Employer Branding, Arbeidsmarkt, Inhuur en Flex en Candidate Experience. Inschrijven is al mogelijk.

#2. Agile Recruitment: 14 maart 2019

Als er één vak is waarbij je per definitie wendbaar en flexibel moet zijn, is het wel recruitment. Je moet als recruiter kunnen schakelen tussen vele vacatures, kandidaten, hiring managers en nog veel meer gebieden. Agile Recruitment is een strategische keuze om recruitment wendbaar, flexibel en vooral effectief in te richten. Tijdens dit seminar leer je er alles over.

#3. Unleash London: 19-20 maart 2019

Natuurlijk kan Unleash ook niet ontbreken in dit lijstje. Dit jaar volgt alweer de zesde editie van dit HR event. Belangrijk onderwerp is in 2019 natuurlijk de Brexit en daar zul je dan ook van alles over horen deze dagen.

#4. Talent Acquisition Live: 18 april 2019

Tijdens dit Europese recruitment innovation event in Amsterdam kom je alles te weten over strategie, proces en technologie. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten.

#5. Werf& Live: 16 mei 2019

Ook dit jaar komen we natuurlijk weer terug met Werf& Live, hét vakevenement van het jaar over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Natuurlijk reiken we zoals altijd de bijbehorende Werf& Awards uit. Daarnaast kun je netwerken met vakgenoten, inspirerende keynote sessies bijwonen (we kunnen alvast verklappen dat Kevin Wheeler hier een van is) en verdiepende impactsessies meemaken.

#6. Bureaurecruitment Event: 28 mei 2019

Net als vorig jaar organiseert Recruiters United in 2019 het Bureaurecruitment Event. Dit is bij uitstek de gelegenheid voor bureaurecruiters om de koppen bij elkaar te steken en nieuwe ideeën op te doen over het vak.

#7. Demo_Day: 6 juni 2019

Als je wil ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment en retentie van talent kunnen boosten, dan ben je bij Demo_Day aan het goede adres. Hier kun je je oriënteren en tooling uitproberen aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks.

#8. Werf& Selectie Jaarcongres: 15 oktober 2019

Tijdens het Werf& Selectie Jaarcongres ben je in één dag helemaal bij op het gebied van succesvol werven en selecteren. Een bomvolle dag met interessante en inspirerende sprekers, 20 verdiepende breakouts met praktijkcases en 200 vakgenoten die elkaars netwerk zullen vergroten.

#9. Employer Branding Summit 2019: 5 november 2019

Employer branding blijft een hot topic en dat weten ze bij Recruiters United. Verwacht hier toonaangevende keynotes, verrijkende breakout sessies en interessante vakgenoten die je kunt ontmoeten.

#10. Recruitment Tech Event: 21 november 2019

En dan zitten we alweer bijna bij het einde van het jaar met het 5-jarig bestaan van het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen, waar je ontdekt hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren.

Het is wel duidelijk: we hebben weer genoeg te doen in 2019. Schrijf die agenda’s maar vol!

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners