De beste werkgever van de wereld (de Kerstman) is op zoek naar jou!

Laura Bosua Op 21 december 2018 Gem. leestijd 2 min394x gelezen
Deel dit artikel:
De beste werkgever van de wereld (de Kerstman) is op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar de mooiste baan van de wereld met de beste werkgever die er is? Dan heb je geluk, want er zijn veel handen nodig. Waar we het over hebben? Werken bij de Kerstman natuurlijk!

Er schijnt dit jaar een enorm tekort te zijn aan Kerstmannen. In de Verenigde Staten wordt er tot wel 1.000 dollar per dag betaald aan iedereen die een beetje geloofwaardig ‘Ho-ho-ho’ kan roepen. En reis- en verblijfkosten komen daar gewoon nog bij. Ander gevolg van de schaarste, zo tekent The Boston Globe op: de kwaliteit van de Kerstmannen staat sterk onder druk. De film Bad Santa zou nog niets zijn bij wat je in de praktijk allemaal aantreft, aldus de krant.

bad santa kerstmannen

Piekperiode in december

Maar niet alleen de schaarste aan Kerstmannen is groot, hij kampt ook met een ‘heel grote logistieke uitdaging’. Reden waarom ze bij Talmark hebben besloten de goede man een handje te helpen, en een campagne op te zetten voor deze klant met – heel kenmerkend: een duidelijke piekperiode in december.

kerstman piekperiode

Maar de Kerstman neemt natuurlijk niet de eerste de beste aan. Dit blijken de eisen waaraan je moet voldoen wil je bij hem een kans maken:

  • Geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Kunt goed omgaan met rendieren
  • Bent in het bezit van een sleebewijs
  • Hebt ervaring met cadeaupapier
  • Geen koukleumen

Talmark hielp zowel met het employer brand én de recruitment campaign van de Kerstman. Hoe dat tot stand kwam? Dat zie je in onderstaande video. En ook van ons natuurlijk: magische feestdagen gewenst!

Lees ook:

Deel dit artikel:
Laura Bosua

Laura Bosua

Redacteur bij Werf& Media

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.