De Jonge Recruiterspodcast: hoe de blunder van Kimberly van Weerdenburg goed uitpakte

Jonge recruiters zitten nog maar net in het vak, maar hebben al genoeg te vertellen. Elke maand interviewen we een van hen in onze Jonge Recruiterspodcast. Denk aan vragen als: hoe ging je eerste aanname? En hoe zie je de toekomst van recruitment voor je?

Redactie Op 24 juli 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 1031x gelezen
Deel dit artikel:
De Jonge Recruiterspodcast: hoe de blunder van Kimberly van Weerdenburg goed uitpakte

Vandaag in de zesde aflevering: Kimberly van Weerdenburg, Recruiter Retail bij Randstad Groep Nederland.

Geluk bij een ongeluk

Na haar studie Culturele Maatschappelijke Vorming was Kimberly op zoek naar een baan. Haar moeder, die gedetacheerd is door Randstad, raadde haar aan om daar te kijken. De sollicitatie als recruiter sprak haar aan en sindsdien helpt ze met veel plezier mensen aan een baan.

Zoals bij elk vak horen blunders erbij. Het overkwam ook Kimberly toen ze per ongeluk een mailtje stuurde naar een kandidaat dat hij op gesprek mocht bij een klant – de verkeerde kandidaat. Desondanks ging hij op gesprek en jawel: hij kreeg de baan (op een andere vestiging weliswaar, maar alsnog: een baan). Een duidelijk geval van een geluk bij een ongeluk dus!

Meedoen?

Ben jij een jonge (bureau)recruiter (max 2 jaar ervaring en onder de 30 jaar) en wil je meedoen? Neem dan contact met ons op!

Lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners