Funny Friday: Talmark’s Dennis van Aarssen zingt de sterren van de hemel in ‘The Voice of Holland’

Redactie Op 18 januari 2019
Gem. leestijd 2 min 2892x gelezen
Deel dit artikel:
Funny Friday: Talmark’s Dennis van Aarssen zingt de sterren van de hemel in ‘The Voice of Holland’

Na een lange werkweek plof je vrijdagavond neer op de bank met partner en kinderen. Even rust, quality time met het gezin. ‘This is the Voice of Holland‘ hoor je door de speakers. En opeens zie je een bekend gezicht…

Dennis van Aarssen is aan het zingen! Zelfs in je vrije tijd ontkom je dus niet aan de recruiterswereld. Want Dennis werkt in het dagelijks leven als projectmanager bij strategisch online recruitmentbureau Talmark. Wij vroegen aan Dennis het hemd van het lijf over deze potentiële carrièreswitch.

> Hoe reageerden je collega’s op je deelname?

‘Mijn collega’s vonden het allemaal erg leuk toen ik zei dat ik ging meedoen met The Voice of Holland. Natuurlijk heb ik het eerst even overlegd, omdat het best wel wat tijd en energie vraagt en de voorbereidingen, repetities en opnames veelal onder kantooruren plaatsvinden. Boven alles zijn m’n collega’s ontzettend supportive en begripvol omtrent mijn deelname. Veel van hen komen ook trouw kijken in de studio bij de opnames.’

https://www.youtube.com/watch?v=xCH-EMJt2p4

> Krijg je er vaak opmerkingen over tijdens je werk, bijvoorbeeld van klanten?

‘Ja, heel vaak! De meeste klanten zijn wel op de hoogte van mijn avontuur bij The Voice en volgen het op de voet. Afgelopen vrijdag kreeg ik van verschillende klanten appjes met felicitaties over mijn Battle en succeswensen voor de volgende ronde. Het is natuurlijk te gek dat de klanten waarmee ik regelmatig contact heb het ook allemaal leuk vinden om me in zo’n andere setting te zien.’

> Denk je dat je gaat winnen? En hoe kunnen we je steunen?

‘Aan de reacties op mijn Blind Audition en mijn Battle te zien, heb ik er zeker vertrouwen in dat ik het ver kan schoppen! Winnen zou natuurlijk fantastisch zijn, maar eigenlijk ben ik vooral blij dat ik na de Battle nóg een keer mag zingen op dat fantastische podium. Tijdens ‘The Knockouts‘, de volgende ronde, kunnen mensen me nog niet helpen. Maar mocht ik hierna doorgaan naar de liveshows, dan kunnen de mensen thuis me steunen door live naar de uitzending te kijken en te stemmen via de RedRoom-app of via sms’jes.’

https://www.youtube.com/watch?v=VrxsTeCpXgU

> Wil je uiteindelijk de muziekkant op of blijven we je terugzien in de recruitmentwereld?

‘Het is wel een droom van me om muziek te maken, dus wie weet maakt mijn deelname aan ‘The Voice of Holland dat wel een realiteit. Maar voorlopig blijf ik nog gewoon Client & Project manager bij Talmark!’

Zelf een leuk idee voor Funny Friday?

Elke vrijdag eindigen we met lichte voet op Werf& met de rubriek Funny Friday. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners