Home Tech Dit is – letterlijk – het landschap van (bijna) alle Nederlandse bedrijven...

Dit is – letterlijk – het landschap van (bijna) alle Nederlandse bedrijven in recruitmenttech

757 keer
0
martijn hemminga landschap recruitmenttech

Dat er veel start-ups en technologiebedrijven actief zijn in het recruitmentwereldje is bekend. Vorige week is een landkaart gepresenteerd met bijna 100 (!) van zulke bedrijven erop.

De kaart met het landschap van de Nederlandse recruitmenttechbedrijven is bedoeld om werkgevers ‘inzicht te geven in de beschikbare technologie’, aldus initiatiefnemer Martijn Hemminga. Hij onthulde de eerste editie van het ‘landschap’ tijdens Demo_Day 2018.

landschap recruitmenttechnologie

De 2019-editie volgt in november

De kaart bevat een groot aantal partijen, opgedeeld in thema’s als bijvoorbeeld videorecruitment, cv-parsing, recruitmentmarketing, bots, dashboards en referral recruitment. Maar ondanks de vele logo’s die er al op te vinden zijn is de kaart nog zeker niet compleet, denkt Hemminga. Tijdens de vierde editie van het Recruitment Tech Event op 22 november belooft hij dan ook met een aangepaste versie te komen.

ondanks de vele logo’s die er al op te vinden zijn is de kaart zeer waarschijnlijk nog niet compleet

Leveranciers die zichzelf in het overzicht missen, of die denken beter in een andere categorie te passen, kunnen zich (gratis) aanmelden voor de Recruitment Tech Guide. Dit is het online overzicht van in Nederland en Belgiƫ gevestigde leveranciers van recruitmenttechnologie, waarop de kaart gebaseerd is. Ze kunnen zich ook kenbaar maken via de speciale Landscape-pagina.

Lees meer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here