Dit zijn de 6 genomineerden voor de Digitaal-Werven award

Peter Boerman Op 28 september 2018 Gem. leestijd 1 min2416x gelezen
Deel dit artikel:
Dit zijn de 6 genomineerden voor de Digitaal-Werven award

Welke werkgever biedt kandidaten de beste online sollicitatie-ervaring? Digitaal Werven zocht het weer uit en komt tot de volgende 6 nominaties voor de hoofdprijs.

Voor het twaalfde jaar op rij heeft Digitaal-Werven de 500 grootste en bekendste Nederlandse werkgevers onderzocht op de digitale sollicitatie-ervaring die zij kandidaten bieden. Van elk van hun recruitmentsites zijn daarvoor meer dan 100 elementen bekeken. Tevens is een mystery-sollicitatie gedaan en is een vraag op Facebook gesteld. Allemaal zaken die van invloed zijn op hoe een kandidaat het digitale deel van de sollicitatie ervaart.

Er zijn nog 6 nominaties

Al deze gegevens zijn samengebracht. Dit heeft geresulteerd in een ranglijst, waaruit zes organisaties genomineerd zijn voor de Digitaal-Werven-award, die vorig jaar nog werd gewonnen door bouwbedrijf Dura Vermeer.

De genomineerden (in alfabetische volgorde):

Uitreiking op 1 november

Van deze zes organisaties namen Bol.com in 2014 en en Coolblue in 2016 al eerder de Digitaal-Werven award mee naar huis. De website van bol.com is inmiddels geheel vernieuwd. Ook aan de site van Coolblue zijn sinds 2016 een aantal verbeteringen doorgevoerd. Aangezien de winnaar van 2017 in de jury van 2018 zit, is Dura Vermeer op voorhand uitgesloten van nominatie. Op 1 november zal tijdens het Digitaal-Werven-event de award worden uitgereikt in een programma vol met (inter)nationale topsprekers.

nominaties digitaal werven

nominaties digitaal werven

Lees ook:

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS