Doe mee aan ‘De Stand van Werven 2019’ en win mooie prijzen

Hij komt er weer aan: De Stand van Werven. In dit onderzoek van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf& worden professionals ondervraagd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Redactie Op 01 augustus 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 420x gelezen
Deel dit artikel:
Doe mee aan ‘De Stand van Werven 2019’ en win mooie prijzen

De afgelopen 5 jaar is daaruit de rapportage ‘De Stand van Werven’ voortgekomen. Ook dit jaar is zijn we benieuwd wat de verwachtingen zijn voor 2019 en 2020. Denk aan trends & ontwikkeling, prioriteiten en internationaal werven. De resultaten worden onder andere gebruikt voor een whitepaper, infographics en webinars.

Mooie prijzen

Je kunt meedoen aan het onderzoek door een korte vragenlijst (max 10 minuten) in te vullen. Als dank voor je deelname krijg je als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek en maak je bovendien kans op mooie prijzen:

    • Vrijkaart voor hét Festival Recruitment in de Zon op 27 augustus aanstaande van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v € 299,- (3x)
    • Vrijkaart voor het Werf& Selectie Jaarcongres op 15 oktober 2019 t.w.v. € 395,- (3x)

Vul om hieraan mee te doen aan het einde van de vragenlijst je e-mailadres in (dit is niet verplicht). Alle antwoorden zullen anoniem worden verwerkt.

De Stand van Werven 2018

Ben je benieuwd naar ‘De Stand van Werven 2018’? Deze kun je hier downloaden.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners