Werf& Selectie Jaarcongres

200 vakgenoten

Ontmoet 200 vakgenoten en vergroot je netwerk.

3 keynotes

Laat je inspireren in plenaire keynotes met topsprekers.

20 breakouts

Kies uit 20 verdiepende breakouts met praktijkcases.

Over het Selectie Jaarcongres

Het event over succesvol werven & selecteren. Deze tweede editie van het Werf& Selectie Jaarcongres staat in het teken van schaarste. Tijdens dit event leer je hoe je succesvol werft in tijden van schaarste. Met diverse keynotesprekers en inspirerende breakoutsessies. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de invulling van het programma.

Zodra er een nieuwe spreker aan de line-up van het Werf& Selectie Jaarcongres 2019 wordt toegevoegd vind je die hieronder

Samen met deze partners maken wij het Werf& Selectie Jaarcongres mogelijkBekijk alle partners

Bullhorn
Saba Lumesse
Indeed
MrWork
Macknificent
Jobsrepublic
EN HR solutions
Jobrapido

Ook partner worden?

Het Werf& Selectie Jaarcongres biedt organisaties de mogelijkheid om zich te profileren voorafgaand, tijdens en na het event. Met onder meer een breakoutsessie van een klant, stand, relatiekaarten en veel zichtbaarheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Werf& partnermanager Ineke Pompen.

Investering

De kosten voor dit event zijn € 395,- exclusief BTW. Gedurende de maanden juli en augustus geldt het Early Bird tarief van € 325,- exclusief btw. Daarna betaal je het reguliere tarief. Je tickets bestel je hier>>

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan
Utrecht
Nederland
  • Parkeren
    Parkeren op eigen kosten kan in de parkeergarage onder het hotel. Indien deze vol is word je doorverwezen naar een nabij gelegen parkeerplaats en met een shuttle service heen en weer vervoerd.

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.