Elizabeth Laurent gaat expansie Mysolution naar Frankrijk leiden

Softwareleverancier Mysolution breidt haar activiteiten uit naar Frankrijk. Deze strategische stap wordt geleid door Elizabeth Laurent, die per 1 april is benoemd tot Country Director voor Mysolution Frankrijk.

Peter Boerman Op 07 juni 2024
Gem. leestijd 2 min 317x gelezen
Deel dit artikel:
Elizabeth Laurent gaat expansie Mysolution naar Frankrijk leiden

Na een periode van aanzienlijke groei in zowel de Nederlandse als de Duitse markt, markeert de uitbreiding naar Frankrijk een nieuwe mijlpaal in de internationale groeistrategie van Mysolution. De keuze voor Elizabeth Laurent als leider van deze uitbreiding is gebaseerd op haar kennis, netwerk in de sector en ervaring in de opbouw van een marktpositie in de Franse recruitmentmarkt.

Elizabeth Laurent brengt meer dan 14 jaar ervaring in de software-industrie met zich mee en heeft een diepgaand begrip van de Franse recruitmentwereld. Haar taak zal zijn om een team op te bouwen dat Franse staffing-klanten volledig vanuit Frankrijk kan bedienen. ‘Persoonlijke en directe lijnen met klanten zijn altijd de kern geweest van het succes van Mysolution’, aldus Laurent. ‘Onze ambitie is om deze benadering ook in Frankrijk voort te zetten.’

Innovatieve missie

De missie van Mysolution is om bij te dragen aan de groei van haar klanten door middel van innovatieve softwareoplossingen. Deze missie wordt gekenmerkt door een focus op meer kandidaten, meer banen, hogere snelheid en meer conversies – samengevat in hun slogan: ‘A greater job for everyone‘. Elizabeth Laurent ziet de uitbreiding als geweldige kans. ‘Frankrijk is een enorme groeimarkt waar Mysolution al een sterke basis heeft door bekende klanten als iPS Powerful People, ManpowerGroup en Michael Page. Ook Salesforce – het platform waarop onze recruitmentsoftware draait – is hier heel bekend.’

Laurent is optimistisch over de toekomst. ‘Mysolution heeft grenzeloze mogelijkheden in een markt die hunkert naar innovatieve oplossingen vanwege de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt en de impact van nieuwe technologie.’ Jaap Postma, CEO van Mysolution, is ook enthousiast. ‘De ervaring en kennis van Elizabeth zijn precies wat we nodig hebben om onze Franse klanten te ondersteunen bij hun digitale ambities. Onze combinatie van persoonlijke relaties met klanten en state-of-the-art technische oplossingen is ons geheime recept, en Elizabeth past perfect in deze aanpak.’

Total Talent Management

Mysolution biedt een allesomvattend Total Talent Management-platform voor staffingbureaus, en is onder meer bekend als voorloper met de implementatie van AI-tools zoals ChatGPT. De cloudgebaseerde oplossing, gebouwd op Salesforce, combineert een geavanceerd ATS/CRM met een systeem voor freelance en detacheringsbedrijven voor urenverwerking en facturatie. Het platform is configureerbaar naar de specifieke wensen van organisaties en biedt een volledig geïntegreerd proces van sollicitatie tot facturatie.

Opgericht in 2005, is Mysolution inmiddels een van de marktleiders in Nederland op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt. Met meer dan 200 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, biedt Mysolution SAAS-oplossingen aan meer dan 1.100 organisaties. Met deze uitbreiding naar Frankrijk versterkt Mysolution haar positie als pionier in de recruitmentsoftware-industrie en zet ze een belangrijke stap in haar internationale groeistrategie.

Foto: Willem ter Linden, Elizabeth Laurent en Jaap Postma

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners