Employer Brand Scan gelanceerd

Redactie Op 13 januari 2011 Gem. leestijd 1 min1881x gelezen
Deel dit artikel:

Employer Brand Insights, een nieuw Nederlands initiatief, heeft deze week de Employer Brand Scan® gelanceerd. De scan is gebaseerd op de Employer Brand Archetypes® en is wereldwijd beschikbaar voor HR-, Communicatie-, Employer Brand- en Marketing professionals.

De Employer Brand Scan® identificeert de unieke kenmerken van het werkgeversmerk en vertaalt deze in een set van Key Performance Indicators. De Resonance Score (een van de KPI’s) geeft bijvoorbeeld aan hoe hoog de procentuele match is tussen een werkgeversmerk, haar werknemers en de arbeidsmarkt.

De Employer Brand Scan® inventariseert het werkgeversmerk aan de hand van een online vragenlijst onder geselecteerde leden van het management en werknemers. “Deze innovatieve dienst biedt inspirerende inzichten in het werkgeversmerk en maakt deze binnen vier weken meetbaar en beheersbaar” zegt Job Mensink, voormalig hoofd Employer Branding voor Royal Philips en medeoprichter van Employer Brand Insights.

“Bedrijven die talent aantrekken en ontwikkelen met een set van gedeelde waarden hebben een concurrerend voordeel op innovatie, klantgerichtheid en productiviteit.” zegt Bjorn T. Veenstra, medeoprichter van Employer Brand Insights.

Employer Brand Insights is internationaal actief met huidige klanten in Europa en Azië. De online survey is op dit moment beschikbaar in twee talen (NL / ENG).

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency