Essent partnert voor flexkrachten voortaan met Adecco en YoungCapital

Peter Boerman Op 21 februari 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 676x gelezen
Deel dit artikel:
Essent partnert voor flexkrachten voortaan met Adecco en YoungCapital

Essent heeft YoungCapital en Adecco uitverkoren tot flexpartner. De twee gaan voor de energieleverancier 2 jaar lang klantadviseurs werven, selecteren en opleiden.

De klantadviseurs moeten komen te werken bij het klantcontactcenter en de retailkanalen van Essent. De keus voor YoungCapital en Adecco is de uitkomst van een tenderprocedure waar zes uitzendondernemingen aan deelnamen.

Goede match

Maarten Top, directeur consumentenzaken bij Essent: “Talent boeien en langer aan je binden wordt steeds belangrijker in de dynamische energiemarkt. YoungCapital en Adecco helpen ons om een goede match te maken.”

Focus op ontwikkeling

De twee bedrijven zullen zich dus niet alleen richten op werving en selectie, maar ook op de opleiding en training van medewerkers. Rob Groot, business development director bij YoungCapital: “De focus ligt daarbij op de ontwikkeling van het juiste talent. Wij selecteren op persoonlijkheid en potentieel om te groeien.”

Meer perspectieven

Nienke Overgaauw, account director bij Adecco: “De kwaliteit van je klantcontacten hangt nauw samen met de kans die medewerkers krijgen om zich te blijven verbeteren en ontwikkelen. Met diverse opleidingsmogelijkheden verduurzamen we de match en vergroten we de binding met Essent. Meer kwaliteit bij de werkgever; meer perspectieven voor de externe medewerkers.”

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners