Demo_Day Nederland

Recruitment Tech Demo_Day Nederland

Hét event waar je je kunt oriënteren op technologie om jouw recruitment te optimaliseren.
Dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Bezoek samen met meer dan 300 mede-recruiters de expovloer, ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie om 1-op-1 demo’s te bekijken en volg demo talks. Voor de tweede keer is er ook het Seminar waarbij je naast de hele dag toegang tot Demo_Day, ook exclusief deelneemt aan het seminarprogramma.

Expo vloer

Al 7 jaar lang is Recruitment Tech Demo_Day het event met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland. Het is dé plek om je op de hoogte te houden van de mogelijkheden die er zijn en om te inventariseren of er tools zijn die jouw kunnen helpen met het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen. Tijdens de 2023-editie waren er meer dan 40 verschillende tools uit binnen- en buitenland: een record. Nieuw tijdens deze editie waren de pitches op de expovloer waar 20 leveranciers zich zowel in de ochtend als middag kort presenteerde aan het publiek.

Seminar

Naast de ochtend- en middagtickets is er dit jaar voor de tweede keer een dagticket dat ook toegang geeft tot een inhoudelijk seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma dat alleen met een dagticket te bezoeken is, krijg je praktische handvatten om het maximale uit jouw recruitmenttechnologie te halen, van selectie tot implementatie. Host Femke Marijne leidt het seminarprogramma in goede banen gedurende de dag. Vorig jaar deelde onder meer Hans Scheers, Daan Huisman en Jildert Huitema hun kennis in praktische presentaties met volop ruimte voor vragen.

Recruitment Tech Event Kopiëren

Donderdag 7 november vindt het Recruitment Tech Event 2024 plaats. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Laat je inspireren tijdens verschillende talkshows met experts uit het vakgebied, een veelzijdig en afwisselend breakout programma en expert keynotes door toonaangevende vakgenoten. Meld je aan voor de 9e editie van het Recruitment Tech Event wat plaatsvind in DeFabrique in Utrecht.

Profiteer tot 4 april van 100 euro korting op je ticket tijdens de early bird sale voor het Recruitment Tech Event.

Recruitment Tech Event

Donderdag 7 november vindt het Recruitment Tech Event 2024 plaats. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Laat je inspireren tijdens verschillende talkshows met experts uit het vakgebied, een veelzijdig en afwisselend breakout programma en expert keynotes door toonaangevende vakgenoten. Meld je aan voor de 9e editie van het Recruitment Tech Event wat plaatsvind in DeFabrique in Utrecht.

Profiteer tot 4 april van 100 euro korting op je ticket tijdens de early bird sale voor het Recruitment Tech Event.

Demo_Day Nederland

Op dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Met meer dan 250 mede-recruiters, de expovloer, ga in gesprek met meer dan 45 verschillende leveranciers van recruitmenttechnologie, bekijk 1-op-1 demo’s en volg pitches en uitgebreide demo talks. Kortom, dé dag om je te oriënteren op nieuwe recruitmenttooling om jouw recruitmentproces makkelijker en sneller te maken. Meld je voor 21 mei aan om gratis de beursvloer te bezoeken.

Wil je de hele dag komen en je laten inspireren door experts uit het vakgebied? Dit jaar is voor de tweede keer tijdens Demo_Day het seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma, begeleid door host Femke Marijne, spreken verschillende experts uit het vakgebied over de verschillende trends, inzichten en praktijkvoorbeelden die zij zien in het werkveld.

Profiteer van de early bird korting voor het seminar tot en met 26 maart. Let op, vol is vol! Er zijn maar een beperkt aantal tickets te verkrijgen voor het seminarprogramma.

Webinar: zo selecteer je een recruitmentsysteem

Een recruitmentsysteem (ATS) selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Ook worden er cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools aangereikt. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen:
– Vermijd een verkeerde keuze
– Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
– Bespaar tijd en geld met concrete tips

Spreker: Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is oprichter van Recruitmentsystemen.nl, Recruitment Tech, Recruitment Tech Demo_Day en het Recruitment Tech Event (18 november 2021). Martijn ziet dagelijks hoe belangrijk het juiste recruitmentsysteem is voor converterende vacatureteksten, een effectief recruitmentproces én optimale candidate experience.

Zo selecteer je een recruitmentsysteem (zomereditie)

De zomermaanden zijn het ideale moment om met wat meer afstand te kijken naar jouw recruitmenttech landschap. Voldoet jouw tooling nog wel aan wat jouw organisatie nodig heeft? Het recruitmentsysteem is hierin het centrale systeem waar je alle andere tooling op aan moet kunnen sluiten. Maar hoe selecteer je nu een nieuw recruitmentsysteem?

Webinar 28 juli

Op dinsdag 28 juli verzorgt Martijn Hemminga het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In deze speciale zomereditie geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Gratis aanmelden

Het webinar vindt dinsdag 28 juli plaats van 10.00 tot 10.45 uur. Tijdens het webinar kun je je vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er 28 juli bij bent.

Demo_Night Online: Recruitmentsystemen voor bureaus

Op zoek naar nieuwe software voor jouw bureau? Bezoek dan 31 maart vanaf thuis Demo_Night Online, een spin-off van Demo_Day, waar 4 leveranciers van recruitmentsystemen (ATS) voor bureaus hun oplossingen aan je presenteren. Ook verzorgen Hans Scheers (Xapax) en Martijn Hemminga (Recruitmenttech.nl, Recruitmentsystemen.nl) een presentatie en kun je een-op-een in gesprek met leveranciers via (video)chat.

Deze eerste Demo_Night richt zich specifiek op eigenaren en recruiters van w&s- en uitzendbureaus en deelname is gratis.

Kijk voor meer info en om je aan te melden op de site van Demo_Night Online.

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen

  • Vermijd een verkeerde keuze
  • Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
  • Bespaar tijd en geld met concrete tips

Meld je aan op de website.