Webinar: zo selecteer je een recruitmentsysteem

Een recruitmentsysteem (ATS) selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Ook worden er cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools aangereikt. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen:
– Vermijd een verkeerde keuze
– Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
– Bespaar tijd en geld met concrete tips

Spreker: Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is oprichter van Recruitmentsystemen.nl, Recruitment Tech, Recruitment Tech Demo_Day en het Recruitment Tech Event (18 november 2021). Martijn ziet dagelijks hoe belangrijk het juiste recruitmentsysteem is voor converterende vacatureteksten, een effectief recruitmentproces én optimale candidate experience.

Zo selecteer je een recruitmentsysteem (zomereditie)

De zomermaanden zijn het ideale moment om met wat meer afstand te kijken naar jouw recruitmenttech landschap. Voldoet jouw tooling nog wel aan wat jouw organisatie nodig heeft? Het recruitmentsysteem is hierin het centrale systeem waar je alle andere tooling op aan moet kunnen sluiten. Maar hoe selecteer je nu een nieuw recruitmentsysteem?

Webinar 28 juli

Op dinsdag 28 juli verzorgt Martijn Hemminga het gratis webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In deze speciale zomereditie geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Gratis aanmelden

Het webinar vindt dinsdag 28 juli plaats van 10.00 tot 10.45 uur. Tijdens het webinar kun je je vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er 28 juli bij bent.

Demo_Night Online: Recruitmentsystemen voor bureaus

Op zoek naar nieuwe software voor jouw bureau? Bezoek dan 31 maart vanaf thuis Demo_Night Online, een spin-off van Demo_Day, waar 4 leveranciers van recruitmentsystemen (ATS) voor bureaus hun oplossingen aan je presenteren. Ook verzorgen Hans Scheers (Xapax) en Martijn Hemminga (Recruitmenttech.nl, Recruitmentsystemen.nl) een presentatie en kun je een-op-een in gesprek met leveranciers via (video)chat.

Deze eerste Demo_Night richt zich specifiek op eigenaren en recruiters van w&s- en uitzendbureaus en deelname is gratis.

Kijk voor meer info en om je aan te melden op de site van Demo_Night Online.

Webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem

In dit gratis webinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past.

Waarom je dit webinar niet mag missen

  • Vermijd een verkeerde keuze
  • Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
  • Bespaar tijd en geld met concrete tips

Meld je aan op de website.