HR & AI congres – 17 oktober 2024

ChatGPT, GPT’s en AI gaan grote impact hebben op organisaties en in het bijzonder op het werkveld van HR(M).

In dit speciale HR & AI congres (de impact van ChatGPT en AI op het vakgebied HRM), op 17 oktober 2024, wordt de breedte van de ontwikkeling geschetst in relatie tot het HR-Vakgebied.

Anders Werven in 2024 – 16 november 2023

Recruitment wordt gedomineerd door bureaus, tech- en mediagiganten als LinkedIn, Indeed, Google en Meta. Niets mis mee, want ondanks en dankzij deze partijen worden we keer op keer toch in staat gesteld om de hiring doelstellingen te halen. Tegelijkertijd zijn we misschien ook wel vergeten hoe het is om anders te denken en om anders te werven. Op dit event nemen de best in class in de recruitmentindustrie jou mee in hoe zij succesvol, anders werven. Van referral tot en met open dagen van AI tot candidate experience. In plaats van meer doen van datgene dat iedereen doet, juist het accent zetten op slim anders werven.

Als corporate eindverantwoordelijke voor recruitment en talent acquisition wil je dit event niet missen. Alleen zij die voldoen aan deze criteria zijn van harte welkom om deel te nemen. Een event zonder promopraatjes en waar nog lang over zal worden na gesproken.

Jaarcongres AI & Recruitment – 9 november 2023

Op 9 november vindt het eerste jaarcongres ‘AI & Recruitment’ van Werf& plaats.

Onder leiding van de specialisten en thought leaders binnen het AI & Recruitment domein gaan we naar best practices kijken, inspiratie op doen, demo’s van toonaangevende en revolutionaire tools en oplossingen bekijken. Het is ontegenzeggelijk dat AI al in verschillende vormen binnen recruitment zichtbaar is, zoals bij vacatureteksten schrijven, matchen en sourcings. Maar hoe ziet een strategische aanpak eruit? Hoe win je met behulp van AI, naast alle productiviteitstooltjes. Of is AI, LLM, en ChatGPT just another hype…

Leer het op 9 november van de belangrijkste recruitment innovators en experts!

HR & AI congres – 7 september 2023

ChatGPT, GPT’s en AI gaan grote impact hebben op organisaties en in het bijzonder op het werkveld van HR(M).

In dit speciale HR & AI congres (de impact van ChatGPT en AI op het vakgebied HRM), op 7 september 2023, wordt de breedte van de ontwikkeling geschetst in relatie tot het HR-Vakgebied.

Equalture’s Breaking Bias Summit

33% van de totale beroepsbevolking wil niet meer voor een bedrijf werken dat geen prioriteit geeft aan diversiteit, gelijkheid en inclusie. Tegelijkertijd gaat het krapte op de arbeidsmarkt pijnlijk toenemen (in de komende 25 jaar neemt de Europese beroepsbevolking met 95 miljoen mensen af, aldus een schatting van de VN) & zorgt digitalisering voor een radicale verandering in benodigde skills en competenties.

De arbeidsmarkt is in een onomkeerbare stroomversnelling terechtgekomen, met onrust binnen de recruitment industrie als gevolg. Een shift richting objectief werven is meer nodig dan ooit tevoren. Oftewel: het evalueren van kandidaten op basis van competenties die daadwerkelijk voorspellend zijn voor succes, zonder tussenkomst van ons welbekende ‘onderbuikgevoel’.

Op 11 mei (in Amsterdam) organiseert Equalture de eerste editie van The Breaking Bias Summit – een event om changemakers binnen recruitment en DE&I samen te brengen, te inspireren en daadwerkelijke handvatten te bieden om écht een praktische invulling te geven aan objectieve werving.

Meer dan 20 sprekers zullen op drie verschillende podia hun best practices, expertise en visie delen:

  • Janine Vos (CHRO bij de Rabobank) over gender (ongelijkheid);
  • Anita Lettink (HR tech expert) over de gevaren van het gebruik van AI in recruitment;
  • Bogdan Manta (Neurodiversity expert) over neuro-inclusive recruitment;
  • Marcia Goddard (Neuroscientist) over hoe vooroordelen in ons brein ontstaan;
  • Gwen Kolader (Head of DE&I bij Heware) over het implementeren van een DE&I strategie;
  • En nog vele anderen.

Charlotte Melkert, CEO van Equalture: ‘’Sinds de start van Equalture in 2018 zijn wij op een missie om unbiased recruitment de norm te maken. Het is ontzettend gaaf om nu, 4 jaar later, zo’n impactvol event neer te kunnen zetten, samen met experts, klanten en changemakers. Er is oneindig veel talent op de arbeidsmarkt, maar vaak zien we dit talent simpelweg niet (of pijnlijker – we willen het niet zien). Wij hopen met dit event organisaties de handvatten te bieden om de volgende stap te nemen richting objectief werven. Iedereen verdient immers om gezien te worden.’’

Koop hier jouw tickets en ontvang 10% korting met de code Werf&10.

The first Talent Intelligence Conference

 

 

Op 27 en 28 september organiseren we in samenwerking met To TalentStratigens, and the Talent Intelligence Collective de Talent Intelligence Conference. Een conference die je zeker niet wilt missen. De Talent Intelligence Conference bestaat uit twee dagen en wordt gehouden bij Headfirst Group in Hoofddorp, Amsterdam. Het evenement is een internationaal evenement en de voertaal is Engels.

Meer informatie over het evenement volgt nog.

Indeed Explore – 14 april 2020

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie favoriet wordt bij de beste kandidaten? Een aantrekkelijk salaris, een sterk werkgeversmerk, de ervaring als klant en sollicitant. Al deze factoren spelen een rol, samen met vele andere variabelen. Maar wat geeft de doorslag? En hoe vertaal je dit in je recruitmentstrategie? Ontdek het op Indeed Explore 2020.

We hebben een inspirerend programma voor je klaarstaan met diverse keynotes en breakouts, die je nieuwe inzichten geven hoe je als werkgever kunt excelleren op de arbeidsmarkt. Als klap op de vuurpijl onthult illusionist Victor Mids hoe je met meesterlijke Mindf*cks het brein van je doelgroep beïnvloedt.