EXENZO neemt vacaturebank IngenieurNEXT.nl over

Peter Boerman Op 07 juni 2018 Gem. leestijd 2 min243x gelezen
Deel dit artikel:
EXENZO neemt vacaturebank IngenieurNEXT.nl over

Deze week heeft EXENZO, het bedrijf achter de vacatures die op deze site te vinden zijn, vacaturebank IngenieurNEXT.nl overgenomen van kWh People.

EXENZO, dat onder meer al over jobmarketingtool JobBoost.io beschikt, is er trots op zich de eigenaar te mogen noemen van hét platform om technisch hoogopgeleide professionals te bereiken. “We willen dat werkgevers en kandidaten elkaar nog beter gaan vinden”, aldus Wiebe Mulder, partner bij EXENZO.

Unieke samenwerking met de beroepsvereniging

IngenieurNEXT.nl is al sinds jaar en dag hét vacatureplatform dat universitair afgestudeerden en hbo’ers met een technische achtergrond weet te bereiken. Dat wordt mede gerealiseerd door de unieke samenwerking met het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI), de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. EXENZO heeft de site overgenomen van kWh People, dat zich gaat focussen op Interim & Recruitment voor bedrijven in de (duurzame) energiemarkt.

‘Dit is de eerste commerciële vacaturebank die we volledig zelf gaan oppakken’

“Voor ons is dit een mooie, volgende stap”, aldus Mulder. “In samenwerking met vakbladuitgevers baten we nu al ruim 5 jaar meer dan 60 vacaturebanken uit. Daarmee zijn we de grootste speler in Nederland op het gebied van niche vacaturesites. IngenieurNEXT is de eerste commerciële vacaturebank die we volledig zelf gaan oppakken. Maar we sluiten natuurlijk niet uit dat er meer zullen volgen.”

Maximaal resultaat, minimaal budget

De site krijgt na de overname een flinke update, vertelt Mulder. “De afgelopen jaren hebben we namelijk alle tools ontwikkeld om de werving te optimaliseren. Om met een minimaal budget een maximaal resultaat te behalen. We schakelen daarom onder andere over op de SEO-geoptimaliseerde vacaturebanksoftware van EXENZO en zetten actiever in op de marketing, bijvoorbeeld via JobBoost.io. Dat komt beide doelgroepen ten goede.”

‘We oriënteren ons op nieuwe mogelijkheden om vraag en aanbod van technici bij elkaar te brengen’

“Daarnaast oriënteren wij ons natuurlijk ook op nieuwe mogelijkheden voor werkgevers en werknemers, om vraag en aanbod van technische professionals effectief bij elkaar te brengen. Daarbij staan we altijd open voor samenwerkingen.”

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.