F1 Team kiest Monster als recruitmentpartner

Redactie Op 10 februari 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1278x gelezen
Deel dit artikel:

Marussia F1 Team gaat samen met Monster op zoek naar internationaal toptalent. Er worden in totaal 4 ‘Cool jobs’ aangeboden via Monster.com om wereldwijd de meest gekwalificeerde talenten te werven. Monster is in Nederland bekend als Monsterboard.nl.

Online recruitment

Marussia F1-team gaat samenwerken met Monster.com, wereldmarktleider in online recruitment, om nieuw talent te werven.  Om het recruitment proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen maakt Marussia F1-team gebruik van Monster’s Talent Management Suite.

Cool jobs

De eerste van de vier ‘Cool jobs’ die via Monster.com wordt aangeboden is die van specialist in de aerodynamica. De persoon zal een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van de volgende generaties raceauto’s voor het Marussia F1-team. De beste kandidaat komt te werken in het nieuwe technologiecentrum van Marussia in Banbury (Engeland). Geïnteresseerde kandidaten kunnen direct solliciteren via: Monstercooljobs.com.

In aanvulling op de wereldwijde ‘Cool jobs’ worden er in de EU 40 extra vacatures beschikbaar gesteld met mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Formule 1-racing is een sport waarbij de technologie een belangrijke plaats inneemt. Alleen met de juiste talenten kunnen deze technologische processen zo efficiënt mogelijk worden beheerst.

Marussia F1 Team Social Mediawedstrijd

Monster en Marussia F1–team bieden fans uit geselecteerde landen de kans om de Marussia F1-team-blogger te ondersteunen tijdens de race. Winnaars brengen verslag uit over alle spanning en opwinding die zij achter de schermen meemaken. Meer details volgen binnenkort.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners