FISO BV neemt Detaccount over

Peter Boerman Op 20 oktober 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1632x gelezen
Deel dit artikel:

FISO Interim & Recuitment neemt alle activiteiten van Detaccount over. De overname van Detaccount maakt verdere uitbreiding en groei op de arbeidsbemiddelingsmarkt mogelijk.

Deze overname past bij de ambitie en initiatieven die FISO Interim & Recruitment het afgelopen jaar heeft ingezet. In de markt is een trend te zien dat ondernemers steeds vaker gebruik maken van maatoplossingen op het gebied van haar personele bezetting.

De komende jaren blijft de vraag naar specialisten groeien. Door deze overname speelt FISO in op de behoefte van ondernemers en breidt hiermee haar dienstverlening uit.

FISO Interim & Recruitment, actief in Groot Randstad, is gespecialiseerd in personeelsbemiddeling op het gebied van Interim-management, Werving & Selectie en Detachering van Professionals in diverse vakgebieden.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners