‘Miljoenen’ aan kapitaalinjectie voor RecruitNow

Peter Boerman Op 26 juli 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 1717x gelezen
Deel dit artikel:
‘Miljoenen’ aan kapitaalinjectie voor RecruitNow

Het Amersfoortse RecruitNow mag een flinke kapitaalinjectie tegemoet zien. Met dank aan Walvis, het venture capital-fonds van John Fentener van Vlissingen, moet nu ook groei over de grens mogelijk worden.

De hoogte van het bedrag is niet bekend gemaakt, maar duidelijk is wel dat de investering RecruitNow in staat stelt zijn ‘technologie verder te innoveren, de sales- en marketingactiviteiten op te schalen en het partnernetwerk uit te bouwen’, aldus de online recruitmentspecialist, die tot zeer recent nog bekend stond als Minescape.

Explosief groeiend aantal vacatures

Andre Polderman, oprichter en ceo van RecruitNow, is dan ook zeer blij met de kapitaalinjectie van Walvis. ‘Doordat het aantal vacatures landelijk explosief groeit, is het voor steeds meer bedrijven knokken om de juiste mensen te vinden. Onze klanten lukt dat wel en dankzij de miljoenen aan groeigeld kan dat nu nog sneller en effectiever.’

Internationale groeiplannen

Tot klanten van RecruitNow behoren veel uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en corporates. Het bedrijf bestaat al sinds 2003 en telt nu zo’n 50 medewerkers. De recente naamsverandering past in de groeistrategie en de plannen tot internationale uitrol. Ook de vandaag bekend gemaakte investering moet daarbij helpen.

Simpel, voorspelbaar en resultaatgedreven

‘RecruitNow is koploper in online recruitment en maakt het online recruitmentproces simpel, voorspelbaar en bovenal resultaatgedreven’, verklaart Vincent Gravesteyn, de managing director van Walvis Participaties de investering. ‘Door middel van haar unieke technologie weet RecruitNow in korte tijd de meest geschikte kandidaten te werven voor haar klanten. Wij zien veel mogelijkheden en gaan meebouwen aan het groeiend succes.’

Lees ook:

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners