Florys Groep lanceert Irys: personeelsbemiddelaar in de zorg

Elke dag zorgprofessionals bemiddelen naar een vaste baan. Dat is waar het nieuwe recruitmentbedrijf Irys, onderdeel van Florys Groep, zich voor inzet. ‘Door oog te hebben voor werknemers, blijft de zorg gewaarborgd.’

Peter Boerman Op 13 september 2021
Gem. leestijd 2 min 341x gelezen
Deel dit artikel:
Florys Groep lanceert Irys: personeelsbemiddelaar in de zorg

Irys vervangt de naam Aatop Zorg, dat eind 2020 onderdeel werd van Florys Groep. “We willen een frisse wind door de zorg laten waaien”, zegt Marianne Otterspeer (Irys). “Dat betekent dat we oog en aandacht hebben voor iedereen: zowel werkzoekenden als zorgorganisaties zelf. Een wereld met voldoende kwalitatieve zorg, daar komen wij elke dag ons bed voor uit.”

‘We willen een frisse wind door de zorg laten waaien.’

“Zorgorganisaties met een wervingsbehoefte kunnen bij ons terecht. Maar Irys is meer dan een traditionele personeelsbemiddelaar. Samen met mijn collega Jenneke Blokland denk ik graag mee in oplossingen op het gebied van personeel, HR-advies of administratieve vraagstukken. Dit stapje extra waarderen onze opdrachtgevers ook.”

Bloei in de zorg

Mensen die interesse hebben om te werken in de zorg zijn bij Irys aan het juiste adres, aldus Otterspeer. “Wij bemiddelen bijvoorbeeld zorgmanagers, maar ook operationele medewerkers. Wij zoeken voor hen een passende organisatie in de ouderenzorg, ggz, gehandicaptenzorg, kinderopvang of verpleegkunde. Onze missie is geslaagd zodra iemand helemaal tot bloei komt in de zorg.”

In de zomer werden vele zorgmedewerkers met een bos bloemen verrast.

Goede zorg is niet altijd vanzelfsprekend en verdient waardering. Afgelopen zomer verrasten Otterspeer en Blokland daarom verschillende zorgmedewerkers met een bos bloemen. “Wij vinden het fijn om mensen in de ogen te kijken en ze te laten weten wat hun werk in de zorg betekent.” Door deze menselijke benadering sluit Irys (zorgpersoneel) volgens Otterspeer uitstekend aan bij de identiteit van de gevestigde recruitmentlabels van Florys Groep: Intro Personeel (vakpersoneel) en Brys (professionals).

Op de foto: Jenneke Blokland en Marianne Otterspeer, werkzaam bij Irys. Fotograaf: Ton de Bruin.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners