Fourstar en Jobport helpen gedupeerden V&D-bankroet

Peter Boerman Op 12 maart 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 676x gelezen
Deel dit artikel:
Fourstar en Jobport helpen gedupeerden V&D-bankroet

Medewerkers van modebedrijf s.Oliver, die gedupeerd zijn door het bankroet van V&D, krijgen een gratis dienstenpakket van re-integratiebedrijf FourstaR en vacaturezoekmachine Jobport. Dit is het gevolg van overleg tussen FourstaR, Jobport met de top van het getroffen bedrijf afgelopen week in Maastricht. Oud-medewerkers krijgen onder andere een individueel loopbaangesprek en een workshop rouwverwerking via FourstaR en daarnaast een half jaar gratis toegang tot Jobport, de vacaturezoekmachine die normaal alleen toegankelijk is via professionals.

Verwachtingen positief

Beide bedrijven vragen geen financiële vergoeding. De verwachtingen voor het getroffen team van s.Oliver beoordelen ze als zeer positief. Het modemerk is naast de merken comma, Triangle en Liebeskind onderdeel van de Freier Group, een concern met wereldwijd circa 7.400 medewerkers en 1,4 miljard euro omzet. s.Oliver bezat een aantal zogeheten ‘shop-in-shops’ in de Nederlandse V&D’s.    

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners