Fusie Concepts2Go en Rise

Peter Boerman Op 21 september 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1489x gelezen
Deel dit artikel:

Specialist in online communicatie Concepts2Go (C2GO) en online recruitment- en arbeidsmarktadviseur Rise gaan vanaf september 2011 verder onder één vlag.

Dankzij de samenvoeging biedt C2GO nu een totaalpakket aan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, social media en e-recruitment. Met de toevoeging van Rise breidt C2GO haar dienstverlening uit op het gebied van online communicatie. Rise, dat de nieuwe naam 2Rise krijgt, houdt zich bezig met online werving en selectie en geeft advies over hoe internet het beste in te zetten in de zoektocht naar talent. Samen bedienen de twee organisaties nu de gehele keten in de arbeidsmarktcommunicatie; van training en online recruitment-oplossingen tot het ontwikkelen en implementeren van ‘werken bij’ websites.

Naast de specialisatie in online communicatie, heeft C2GO nu ook een propositie op het gebied van social media. Waar Rise trainingen geeft in het gebruik van social media, biedt C2GO bedrijven een helpende hand bij de implementatie hiervan en ondersteuning op de lange termijn.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners