Geslaagde integratie VacatureVerbeteraar binnen Hireserve

Redactie Op 02 oktober 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 416x gelezen
Deel dit artikel:
Geslaagde integratie VacatureVerbeteraar binnen Hireserve

Ook klanten van Hireserve kunnen nu direct gebruikmaken van de VacatureVerbeteraar. Zo kunnen ze meer inzicht verkrijgen in de wervingshaalbaarheid van hun vacatures.

Hireserve, leverancier van recruitmentsoftware, heeft succesvol de integratie met de VacatureVerbeteraar afgerond.  Op basis van informatie over pullfactoren en arbeidsvoorwaarden in de vacaturetekst ontvangen Hireserve-klanten nu een kwaliteitsadvies over de mate waarin de vacature aansluit bij de beoogde doelgroep.

Significant meer views

Zulk advies is van belang aangezien niet goed aansluitende vacatureteksten een van de belangrijkste redenen is waarom werkgevers problemen hebben om vacatures in te vullen. Vacatures staan hierdoor langer open, worden niet vervuld of resulteren in slechte matches. Daarentegen blijkt uit eerder onderzoek met de VacatureVerbeteraar dat een goed geschreven tekst tot significant meer views leidt en veel meer sollicitanten op (moeilijk in te vullen) vacatures.

Innovatieve tool met adviezen

De VacatureVerbeteraar, ontwikkeld door Intelligence Group en Jobdigger, is een innovatieve tool om de arbeidsmarkt te helpen een effectieve en wervende vacaturetekst te schrijven voor elke doelgroep. De tool is gericht op de Nederlandse markt en checkt binnen enkele minuten in hoeverre een vacaturetekst voldoet aan de wensen van de doelgroep. De tool geeft ook schrijfadviezen om de tekst direct aan te passen. Je kunt aanpassingen meteen doorvoeren en de tekst opnieuw laten beoordelen. Dit gebeurt met unieke algoritmes en taaltechnologie.

Goede teksten schrijven is niet eenvoudig

“Dat we onze klanten de koppeling met de Vacatureverbeteraar kunnen aanbieden is een mooie uitbreiding van onze software. Goede vacatureteksten schrijven is niet eenvoudig, op deze manier kunnen we daarbij helpen”, aldus Leon Buijsman, managing directeur van Hireserve.

Bekijk hier een korte demo van de VacatureVerbeteraar:

Lees meer over de VacatureVerbeteraar

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners