Een goed cv is nog geen succesvolle medewerker!

Peter Boerman Op 24 september 2013 Gem. leestijd 2 min1225x gelezen
Deel dit artikel:
Een goed cv is nog geen succesvolle medewerker!

Onder dit motto zijn Manon van Steenpaal en Marytha Zuurmond deze maand hun bedrijf M2-Select gestart. M2-Select richt zich op in- door- en uitstroom van personeel voornamelijk binnen MKB ondernemingen. Beide onderneemsters beschikken over jarenlange ervaring met het werven, selecteren en leidinggeven aan professionals in een commerciële en ondernemende omgeving.

MKB

Wij hebben gemerkt in ons netwerk en klantenkring dat het juist voor ondernemers en kleine tot middelgrote bedrijven lastig is om zich goed op de arbeidsmarkt te profileren en aan de juiste mensen te komen zonder enorme bedragen uit te geven. Kennis, kunde en/of tijd ontbreken vaak om dit proces toch professioneel vorm te geven of om medewerkers gedurende hun loopbaan goed te begeleiden. Ook uitstroom van medewerkers is vaak een ondergeschoven kind. Terwijl als je dit goed doet, het alle partijen veel oplevert. M2-Select ondersteunt hierbij als ‘flexibele recruitment- of personeelsmanager’. Dat betekent dat bedrijven wel een actieve, betrokken en kundige adviseur hebben, zonder dat ze iemand op de loonlijst hebben staan. We pakken de zaken pragmatisch aan en bieden een cafetariamodel dienstverlening met dito afrekening.

Selectie en online assessments

In ons selectieproces zijn wij er op gericht de verbinding te leggen tussen de persoon en de cultuur van onze klanten. Per slot van rekening maakt de mens achter het cv het verschil! Om goed te kunnen meten en verwachtingen van onze klanten te kunnen managen, maken we gebruik van een state-of-the-art online expert systeem wat de ontwikkeling en het presteren van de mens centraal stelt. Betrouwbaar en valide, maar toegankelijk voor iedereen. Daarmee kunnen we ook bedrijven ondersteunen die de competenties willen meten voor ontwikkelingsdoeleinden of loopbaantrajecten.

M2-Select herkent talent!

Een positionering die dus niet zomaar is gekozen. Wij geloven dat bedrijven hun ambities kunnen realiseren door het op een juiste manier inzetten en herkennen van talent. Of het nu gaat om het aannemen van het juiste talent, het zichtbaar maken en laten groeien van aanwezig talent of een het zoeken van een (nieuwe) werkkring. M2-Select herkent de kansen, de knelpunten en organiseert de oplossing!

Meer weten over onze dienstverlening of onszelf? Wij nodigen je van harte uit een kijkje op de website van M2-Select te nemen

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS