Gratis webinar ‘Beter werven in de zorg, in tijden van corona’ [adv]

Nu het in de zorg drukker is dan ooit tevoren, is het voor veel instellingen ook lastig om voldoende goede mensen te vinden, zowel professionals als vrijwilligers. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie organiseert daarom een gratis webinar over hoe je vraag en aanbod in de zorg goed bij elkaar kunt brengen.

Peter Boerman Op 24 maart 2020
Gem. leestijd 2 min 334x gelezen
Deel dit artikel:
Gratis webinar ‘Beter werven in de zorg, in tijden van corona’ [adv]

In deze moeilijke tijd, is het mooi om te zien dat er veel mensen en organisaties zijn die zich sterk maken om elkaar waar mogelijk te helpen. Ook de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie draagt graag zijn steentje bij.

Wat kunnen we doen?

Als ervaren opleidingsinstituut op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment heeft de Academie een hoop kennis in huis over hoe je ook in moeilijke tijden de juiste mensen vindt en bindt. Op dit moment is de nood om mensen te vinden, zowel professionals als vrijwilligers, bij verschillende zorginstellingen hoger dan ooit. Wij delen daarom graag onze kennis met je over hoe je ook in deze tijden de juiste mensen bereikt om aan de slag te gaan binnen de zorg.

Gratis webinar

Op donderdag 26 maart van 13.00 tot 13.30 uur verzorgen wij daarvoor een gratis webinar. In dit webinar geeft docent Martijn Hemminga je concrete tips, tricks en voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. Ook is er ruimte om vragen voor te leggen. Heb jij en/of een collega tijd om aan te sluiten? Schrijf je dan hier in. Kun je het webinar op dit tijdstip niet volgen? Geen zorgen, als je je inschrijft sturen we je de replay toe, ook als je niet live aanwezig kunt zijn.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners