Greenberg Capital verwerft meerderheid in Young Professionals Group

Greenberg Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Young Professionals Group B.V. (YPG). Samen met Greenberg Capital verwacht YPG de komende jaren versneld door te groeien.

Redactie Op 24 februari 2023
Gem. leestijd < 1 minuut 277x gelezen
Deel dit artikel:
Greenberg Capital verwerft meerderheid in Young Professionals Group

De Young Professionals Group is opgericht in 2005. Via de merken Young Financials en Young Analytics bemiddelt het bedrijf jonge, hoogopgeleide financiële en datagedreven professionals via detachering en werving & selectie. Opdrachtgevers zijn onder andere banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. In meer dan 17 jaar heeft het Amsterdamse bedrijf een naam en reputatie opgebouwd bij opdrachtgevers en jonge hoogopgeleide professionals in het hart van de financiële sector.

In meer dan 17 jaar heeft het Amsterdamse bedrijf reputatie opgebouwd.

Greenberg Capital, dat nu een meerderheidsbelang heeft verworven, beschikt via diverse deelnemingen in de recruitment- en detacheringbranche al over een groot netwerk van opdrachtgevers in de branche. De investeerder heeft op die manier kennis en expertise opgebouwd op het gebied van detachering, werving & selectie en interim.

Fris bedrijf

Bouke van der Weide (Greenberg Capital, rechts op de foto): ‘Young Professionals Group is een fris Amsterdams bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van recruitment en detachering binnen het finance & data domein. Dit segment vormt de basis voor de huidige en toekomstige kenniseconomie. Onze verwachting is dat de vraag naar finance & data professionals binnen de financiële sector in de komende jaren nog verder zal toenemen.’

‘We verwachten dat de vraag naar finance & data professionals de komende jaren nog verder toeneemt.’

De overname is begeleid door Marktlink en IMAP. Michel Maaswinkel, oprichter, voormalig DGA en aandeelhouder in YPG (midden op de foto), blijft samen met mede-aandeelhoudster Floor van Ligten (links) operationeel eindverantwoordelijk.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners