Harvey Nash gecertificeerd als groene leverancier

Redactie Op 05 augustus 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 13020x gelezen
Deel dit artikel:

Het milieumanagementsysteem van Harvey Nash, een internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, is met het ISO 14001:2004 bekroond. Het milieumanagementsysteem is een onderdeel van het gangbare managementsysteem en richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Naast dit milieulabel beschikt Harvey Nash ook over de NEN 4400-1, een keurmerk voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen, en de ISO 9001-2008, een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De combinatie van deze drie certificaten is uniek.

Het ISO 14001:2004 certificaat onderkent dat Harvey Nash voldoet aan wet- en regelgeving en beheersing op het gebied van milieu risico’s. Daarnaast geeft het certificaat aan dat Harvey Nash streeft naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van de organisatie.

“Wij hechten binnen Harvey Nash veel waarde aan MVO en duurzaamheid en wij zijn dan ook erg blij met deze certificering”, zegt Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash. “Tegenwoordig is het een must om in het bezit te zijn van dit certificaat, met name wanneer je leverancier wil zijn voor grote organisaties en de overheid. Wij merken dat relaties steeds meer waarde hechten aan een ‘groene’ leverancier. Door de unieke combinatie aan certificeringen die wij inmiddels hebben, wordt het belang dat wij hechten aan kwaliteit en duurzaamheid onderstreept.”

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners