Harvey Nash gecertificeerd als groene leverancier

Redactie Op 05 augustus 2010 Gem. leestijd 1 min13014x gelezen
Deel dit artikel:

Het milieumanagementsysteem van Harvey Nash, een internationale aanbieder van detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, is met het ISO 14001:2004 bekroond. Het milieumanagementsysteem is een onderdeel van het gangbare managementsysteem en richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Naast dit milieulabel beschikt Harvey Nash ook over de NEN 4400-1, een keurmerk voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen, en de ISO 9001-2008, een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De combinatie van deze drie certificaten is uniek.

Het ISO 14001:2004 certificaat onderkent dat Harvey Nash voldoet aan wet- en regelgeving en beheersing op het gebied van milieu risico’s. Daarnaast geeft het certificaat aan dat Harvey Nash streeft naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van de organisatie.

“Wij hechten binnen Harvey Nash veel waarde aan MVO en duurzaamheid en wij zijn dan ook erg blij met deze certificering”, zegt Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash. “Tegenwoordig is het een must om in het bezit te zijn van dit certificaat, met name wanneer je leverancier wil zijn voor grote organisaties en de overheid. Wij merken dat relaties steeds meer waarde hechten aan een ‘groene’ leverancier. Door de unieke combinatie aan certificeringen die wij inmiddels hebben, wordt het belang dat wij hechten aan kwaliteit en duurzaamheid onderstreept.”

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency