Heeftictvacatures.nl start met Smart Source

Peter Boerman Op 19 juli 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1024x gelezen
Deel dit artikel:

De banenwebsite Heeftictvacatures.nl van ICT recruitment specialist klikwork heeft de eerste vijf websites van in totaal twintig nichesites gelanceerd. Het gaat hier om de niches Java, .Net, Sharepoint, software en tester. Met de lancering van deze nicheboards is ook Smart Source gelanceerd. Dit is een dienstverlening waarbij het sourceteam van het nicheboard actief gaat werven en zorgt voor instroom.

Uitgezet binnen netwerk

De vacature wordt wervend en zoekmachinevriendelijk herschreven en uitgezet in een netwerk van sites, social media en actieve werving. Werkgevers betalen, uitgezonderd een klein bedrag voor start-up, alleen bij succes.  Deze succesfee wordt uitgesmeerd over zes maanden. Wordt de arbeidsrelatie beëindigd, om welke reden dan ook, dan stopt ook de facturatie.

Marcel van der Meer van Heeftictvacatures.nl ‘Wij creëren een nicheplatform voor werkgevers en werknemers en zorgen voor hoog kwalitatieve vacatures. Geen spookvacatures bij cv-schuiver, maar direct solliciteren bij de werkgever. Met Smart Source kan een werkgever er van op aan dat wij er alles aan doen om zijn doelgroep te bereiken. Werkgevers weten vaak prima talent te selecteren, maar hebben moeite om instroom te genereren.’

De eerste opdrachtgevers die van de dienst gebruikmaken zijn Winvision en Luminis.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners