HEMA academie krijgt radioprogramma bij Werken.fm

Peter Boerman Op 26 augustus 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 2019x gelezen
Deel dit artikel:
HEMA academie krijgt radioprogramma bij Werken.fm

HEMA academie, de grootste online opleider van het land en Werken.fm, het nummer één radiostation voor de Nederlandse arbeidsmarkt; het klinkt als een match made in heaven. En dat is het ook!

Leren en ontwikkelen

Vanaf 9 september start de samenwerking tussen Werken.fm en HEMA academie, met het radioprogramma “Leren en ontwikkelen”. Werkgevers die hun organisatie tot Lerende Organisatie maken, staan centraal in het programma. Hoe laten deze hun medewerkers leren en ontwikkelen? Wat is daarbij essentieel, en wat is het doel? In het programma wordt gezocht naar werkgevers met de succesverhalen, die ook bereid zijn hun fouten te delen. Zodat er met, en van, elkaar geleerd wordt.

Werkzoekenden

Als radiostation met een snelgroeiende luisterdichtheid zet Werken.fm zich in voor werkzoekenden, mensen die van baan willen veranderen en/of geïnteresseerd zijn in vraagstukken omtrent HR, arbeid & identiteit. De visie en doelgroep van de HEMA academie sluiten hier naadloos op aan, met een effectieve samenwerking en een mooi radioprogramma als resultaat.

Vanaf 9 september zal “Leren en ontwikkelen” 12 weken lang, elke maandag van 9:00u tot 11:00 uur, te horen zijn op Werken.fm.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners