House of Covebo komt met nieuw platform voor zzp in bouw en techniek: Aanpakkers.nl

Arbeidsbemiddelaar House of Covebo introduceert deze week het online platform Aanpakkers.nl, voor zelfstandige ondernemers zonder personeel in de bouw- en technische sector. Ook facturatie moet hier makkelijker worden.

Peter Boerman Op 28 augustus 2023
Gem. leestijd 2 min 356x gelezen
Deel dit artikel:
House of Covebo komt met nieuw platform voor zzp in bouw en techniek: Aanpakkers.nl

Aanpakkers.nl streeft ernaar om binnen nu en 3 jaar 10.000 zzp’ers op een opdracht te plaatsen met een continu aanbod van meer dan 1.000 openstaande opdrachten. Het platform is een gezamenlijk initiatief van vier bekende spelers op het gebied van zzp-bemiddeling in de bouw en techniek: Covebo, Effect, MAATT en VNOM. Samen zijn zij jaarlijks verantwoordelijk voor duizenden individuele opdrachten binnen deze sectoren.

In 2022 steeg het aantal zzp’ers in de bouw en techniek met 39%.

Het platform speelt in op een sterke stijging van het aantal zzp’ers in de bouw en techniek; in 2022 steeg het aantal zelfstandigen zonder personeel in deze branche met 39%. Meer dan twee derde van de zelfstandigen geeft aan zzp’er te willen blijven.

‘Werken verandert’

Dave Smulders, Directeur Bouw & Techniek bij House of Covebo: ‘De manier waarop mensen willen werken verandert. Zzp’en is aantrekkelijk en geeft meer vrijheid. Wij geloven dat je die nieuwe werkelijkheid zo goed en eerlijk mogelijk moet samenbrengen en inrichten. Onze labels hebben zelf al 500 opdrachten openstaan door heel Nederland en bemiddelen al ruim 4.000 zzp’ers op jaarbasis. Het is onze ambitie om met Aanpakkers.nl een begrip te worden voor zzp’en in de bouw en techniek. Dat bereiken we met een sterk merk en een optimale gebruikerservaring in arbeidsbemiddeling en ondersteuning.’

‘Onze labels hebben zelf al 500 opdrachten openstaan door heel Nederland.’

Aanpakkers.nl wordt niet alleen gelanceerd om zzp’ers in de bouw- en technische sector op een makkelijke manier te voorzien van opdrachten, maar ook van praktische ondersteuning op het gebied van facturatie en zakelijke overeenkomsten.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners