HROffice sponsort voedselbanken met recruitmentsoftware

In 2018 deelde Voedselbanken Nederland met 11.700 vrijwilligers voedsel uit aan ongeveer 140.000 Nederlanders. Om nieuwe vrijwilligers in elke fase van het recruitmentproces te managen – van het eerste contactmoment tot en met de uiteindelijke plaatsing – is een goed recruitmentsysteem belangrijk. Om dit voor Voedselbanken Nederland te stroomlijnen sponsort HROffice de recruitment software.

Redactie Op 20 augustus 2019
Gem. leestijd 2 min 359x gelezen
Deel dit artikel:
HROffice sponsort voedselbanken met recruitmentsoftware

Recruitment software voor Voedselbanken Nederland De recruitment software van HROffice heeft als doel vacatures en vrijwilligers van Voedselbanken Nederland en de aangesloten lokale voedselbanken bij elkaar te brengen. De software van HROffice automatiseert en organiseert alle recruitment activiteiten en zorgt voor de optimale match tussen vacatures en vrijwilligers. Taken die met de software worden uitgevoerd; vacatures aanmaken en publiceren, vrijwilligers uitnodigen, vrijwilligers zoeken, matchen, opvolgen, e-mailen, en vrijwilligers informeren. “Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ons. Met HROffice Recruitment kunnen we het hele proces rondom vacatures plaatsen en opvolgen verder professionaliseren. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee”, aldus Voedselbanken Nederland.

Het begin van de samenwerking

Het begin van de samenwerking Toen de huidige leverancier aangaf te stoppen met het recruitmentsysteem werd er al snel aan HROffice gedacht. Na een paar gesprekken stond vast dat HROffice het recruitment software pakket ging leveren. De software is gekoppeld aan de huidige werken-bij website van Voedselbanken Nederland. Door middel van het innovatieve recruitmentsysteem kan nu de beste candidate experience aan vrijwilligers garandeerd worden. “Overstappen naar een ander systeem is niet altijd eenvoudig. HROffice heeft deze overgang voor ons zo soepel mogelijk laten verlopen”, vult Voedselbanken Nederland aan.

‘Als bedrijf moest je ook betrokkenheid tonen op sociaal maatschappelijk gebied’

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is HROffice partner van diverse maatschappelijke initiatieven. “Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen op sociaal maatschappelijk gebied. Om deze reden sponsort HROffice het recruitmentsysteem voor Voedselbanken Nederland. Wij kijken ernaar uit om met onze recruitment software een bijdrage te leveren aan stappen binnen de HR-strategie van Voedselbanken Nederland”, aldus Hans van Rijnswoud, CEO Adver-Online en HROffice.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners