Impressie HRM in de Zorg congres

Peter Boerman Op 07 oktober 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1652x gelezen
Deel dit artikel:
Impressie HRM in de Zorg congres

Bezuinigingen, vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt, het vormen van nieuwe samenwerkingsverbanden en het samenstellen van het ideale team. Rond deze thema’s organiseerde CKC Seminars op 17 september de zevende editie van het congres HRM in de Zorg, hét platform voor HR- en lijnmanagers werkzaam in de zorg zoals ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Connexys en Werf& waren erbij en brachten verslag uit.

Resultaatgerichter en doelgroepgerichter

Femke van Voorthuizen, Teamleider Carrièrebureau van het Reinier de Graaf Ziekenhuis gaf in haar presentatie tijdens HRM in de Zorg  antwoord op de vraag: Hoe maak je een sollicitatie tot een belevenis en hoe wordt een afgewezen sollicitant toch ambassadeur van je organisatie? Het Reinier de Graaf Ziekenhuis koos voor een creatieve aanpak van het werving- en selectieproces. Met als resultaat dat ze innovatiever, doelgroepgerichter, klantgerichter en resultaatgerichter de beste kandidaat vinden. Klik hier om de presentatie van Femke te bekijken.

Op dinsdag 16 september 2014 vindt de 8ste editie van HRM in de Zorg plaats. Ook dit jaar is het congres in het Spant! in Bussum.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners