In één week weer helemaal bij met alle trends en ontwikkelingen in recruitment? [adv]

Wil je in één week weer helemaal bij zijn op de laatste trends in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Dat kan tijdens een extra editie van de Webinar Week, van 11 tot en met 15 oktober. De inschrijvingen zijn nú geopend.

Peter Boerman Op 21 september 2021 Gem. leestijd 3 min291x gelezen
Deel dit artikel:
In één week weer helemaal bij met alle trends en ontwikkelingen in recruitment? [adv]

In één week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt? Werf& organiseert samen met ZiPconomy ook dit jaar weer een Webinar Week, waar 25 specialisten uit ons vakgebied je bijpraten over wat nú van belang is om te weten. We starten op maandag 11 oktober om 10.00 uur en eindigen vrijdag 15 oktober om 15.15 uur. En voorzien je die tijd van 25 webinars, oftewel: 5 dagen, 5 webinars per dag. Inschrijven voor 1 of meerdere webinars is gratis en kan vanaf nu.

Elke dag een eigen thema

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen:

  • Maandag 11 oktoberProfessioneel inhuren in de praktijk.  Met webinars en talkshows van: Bovib, HeadFirst, Hero, Cicero en Rob de Laat. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer next step externe inhuur en first brokerage.
  • Dinsdag 12 oktober: Recruitment Process Automation. Laat je bijpraten door Textkernel, Byner, Jobrock, UP in Business, Joboti en JobBoost.io over onderwerpen als A.I. en Automation Sourcing, WhatsApp in jouw candidate engagement.
  • Woensdag 13 oktober: HR Tech & Flex. Met sprekers van Nétive, Hays, Beeline, Verloning.nl en Brainnet Pro Unlimited. Zij spreken onder meer over de data en tech gedreven toekomst van flex en wat zou het betekenen als iedereen een vast contract zou hebben.
  • Donderdag 14 oktober: Succesvol werven in een krappe arbeidsmarkt. The Selection Lab, Traicie, Actonomy, Academie voor Arbeidsmarkcommunicatie, HRLinkIT en Intelligence group nemen jou mee in praktijkcases en delen praktische tips over succesvol werven in de huidige krappe arbeidsmarkt.
  • Vrijdag 15 oktober: De toekomst van vast & flex: Total Talent Management. Tijdens deze dag geven Indeed, Sterksen, Flextender, Uniforce en de Staffing Groep een inkijk in hun visie op de toekomst van vast & flex.

Elke dag geven diverse sprekers dus inzicht in hun visie, trends en best practices. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen hun kennis met jou. Benieuwd naar alle webinars? Kijk dan hier, waar een compleet overzicht staat. En hier kun je je gratis inschrijven voor een of meerdere webinars.

Inschrijven

 

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS