Inschrijven voor Webinar Week van oktober weer van start

Van 2 tot 6 oktober praten we je weer helemaal bij over de laatste trends in vast en flex. Wil jij helemaal up-to-date zijn en nieuwe inspiratie opdoen over alles wat speelt in recruitmentland? Schrijf je dan in voor een van de 25 webinars tijdens de tweede Webinar Week van 2023.

Redactie Op 11 september 2023
Gem. leestijd 3 min 223x gelezen
Deel dit artikel:
Inschrijven voor Webinar Week van oktober weer van start

Het is altijd een van de meest nuttige recruitment-events van het jaar: de Webinar Week, waarin ZiPconomy en Werf& de krachten bundelen om de kijker en luisteraar 25 webinars voor te schotelen, waarin alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van flex en recruitment worden besproken. In één week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt? In deze week tussen maandagochtend 2 oktober en vrijdagmiddag 6 oktober gaat het lukken. Maak dus jouw agenda vrij voor 25 webinars in 5 dagen. Inschrijven is natuurlijk volledig gratis en kan vanaf nu.

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen.

Maandag 2 oktober: Flexibel inhuren

Onder leiding van dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy) hoor je op maandag 2 oktober alles wat je wilt weten (of niet wist dat je wilde weten) over professioneel flexibel inhuren. In sessies van onder meer HeadFirst, Bovib en Beeline leer je meer over overtuigingskracht met datagedreven workforce planning, trends (en hypes) in flexibele inhuur, en wat er allemaal komt kijken bij internationaal recruiten.

Dinsdag 3 oktober: Process, Automation & A.I.

Dinsdag 3 oktober staat in het teken van Recruitment Process Automation. De line-up bestaat op dinsdag onder meer uit Timetohire, Tigris en Byner. Daarnaast vertelt Coca-Cola je in een webinar hoe zij met het Staff Capital Flexplein-platform hun wervingsprobleem oploste. en laat Dirk Meeuws (Mysolution) zien hoe je ChatGPT nu écht kunt gebruiken in je werving en selectie. Met als bonus: Marcel Leeman over hoe je nooit meer zelf vacatureteksten hoeft te schrijven.

Woensdag 4 oktober: Arbeidsmarkt & inhuur. Trends en Insights

Op woensdag 4 oktober leer je alles over Arbeidsmarkt & Inhuur – Trends & Insights. Zo neemt Flextender je mee in de ins en outs van de managed service provider (MSP), laat Flexparency zien hoe je als detacheringsorganisatie maximaal rendement uit je recruitmentinspanning kunt halen, en belicht Bureau Cicero, een inspectie-instelling die jaarlijks ruim 5.000 controles verzorgt, de meest voorkomende uitdagingen in de uitzendbranche. Onder nog veel meer.

Donderdag 5 oktober: Recruitment Marketing & Employer Branding

Op donderdag 5 oktober staan Recruitment Marketing & Employer Branding op het programma. Op deze dag hoor je verhalen van onder meer Apply over de kracht van VR en gamification in recruitment, van Indeed en Monsterboard, en van Edwin van de Sande, die gaat uitleggen hoe je webinars kunt inzetten voor je employer branding. En wist je ook al dat er een alternatief is voor het funneldenken? Op 6 oktober, bij de sessie van SteamTalmark, vind je uit wat het is.

Vrijdag 6 oktober: Total Talent Management

De afsluitende vrijdag staat in het teken van Total Talent Management. Een buzzwoord? Of krijgt het in de praktijk echt al handen en voeten? Tijdens deze dag geven onder meer Circle8, Nétive en Cooble een kijkje in hun aanpak op dit gebied.

Dus: schrijf je nu in!

5 dagen lang geven diverse sprekers inzicht in hun visie, trends en best cases. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen hun kennis met jou. Benieuwd naar alle webinars? Kijk dan hier, waar een compleet overzicht staat. En hier kun je je volledig gratis inschrijven om een of meerdere webinars te volgen.

Inschrijven webinars

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners