Inschrijvingen voor Webinar Week zijn nú geopend

Wil je in één week weer helemaal bij zijn op de laatste trends in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Dat kan tijdens de zevende editie van de Webinar Week, van 14 tot 18 februari. De inschrijvingen zijn nú geopend.

Redactie Op 24 januari 2022
Gem. leestijd 2 min 1063x gelezen
Deel dit artikel:
Inschrijvingen voor Webinar Week zijn nú geopend

In één week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt? Werf& organiseert samen met ZiPconomy ook dit jaar weer een Webinar Week, waar specialisten uit ons vakgebied je bijpraten over wat nú van belang is om te weten. We starten op maandag 14 februari om 10.00 uur en eindigen vrijdag 18 februari om 15.15 uur. We schotelen je in 25 webinars voor tijdens die dagen, of beter gezegd: 5 dagen, 5 webinars per dag. Inschrijven is gratis en kan vanaf nu.

Elke dag een eigen thema

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen:

Maandag 14 februariRecruitment Proces Automation

Met webinars en talkshows van: The Selection Lab, Byner, Joboti, Textkernel en Tigris. Je hoort hier onder meer de top 5 WhatsApp-toepassingen voor recruiters in 2022, maar ook kom je erachter hoe je slim gebruik maakt van je eigen data via automation.

Dinsdag 15 februari: Professioneel inhuren in de praktijk

Met Hays, HeadFirst, Jellow, Hero en Netive. Deze dag hoor je bijvoorbeeld meer over de zes essentials voor de ideale freelancer funnel en hoe je interim talent matcht op cultural en personal fit.

Woensdag 16 februari: Het verleiden van de latente doelgroep

Brockmeijer, UP in Business, Intelligence Group, Jobsrepublic, Cammio en Talmark vertellen jou deze dag alles over Het verleiden van de latente doelgroep. De verhalen die zij delen gaan onder meer over het unieke bewegen van de passieve baanzoeker en ook kun je hier horen hoe je succesvol IT’ers werft terwijl je (misschien) geen bekende grote speler in de markt bent.

Donderdag 17 februari: Inhuur& Legal Issues

Deze dag gaat onder meer over Inhuur & Legal Issues. Met sprekers van Bovib, Cicero, Brainnet en Uniforce en onderwerpen als Het belang van een kwalitatief goede aanbesteding.

Vrijdag 18 februari: Total Talent Management

Tijdens deze dag geven Indeed, Sterksen, Thomas, 8Vance en Mysolution een inkijk in hun visie op de toekomst van vast & flex. Je hoort tijdens deze dag o.a.  hoe TTA-aanpak er in de praktijk uitziet, maar ook hoe je talenten kan binden en ontwikkelingen in ecosystemen.

Meteen inschrijven?

Tijdens de Webinar Week geven diverse sprekers 5 dagen lang inzicht in hun visie, trends en best cases. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen hun kennis met jou. Benieuwd naar alle webinars? Kijk dan hier, waar een compleet overzicht staat. En hier kun je je gratis inschrijven voor een of meerdere webinars.

Inschrijven
Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners