InterActief Groep opent one-stop-shop

Peter Boerman Op 26 maart 2013
Gem. leestijd 2 min 1724x gelezen
Deel dit artikel:
InterActief Groep opent one-stop-shop

Vrijdag 22 maart opende Loco-Burgemeester De Paepe het nieuwe pand van uitzendorganisatie InterActief Groep, een ambitieuze onderneming die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste werkgever van de gemeente Lansingerland. Het uitgebreide dienstnpakket en een nieuwe aanpak moet ervoor zorgen dat werkgevers op op één adres terechtkunnen voor al hun flexbehoeften.

Eén partij

De organisatie heeft een breed aanbod: naast de agrarische, distributie-, logistieke-, technieksectoren is InterActief Groep ook actief binnen de hotel- en schoonmaakbranche. Met het samengaan met Allure zit nu ook administratief personeel in het pakket. Voor werkgevers die flexkrachten binnen verschillende disciplines nodig hebben is dit prettig. Dit betekent met één partij zaken doen voor het vinden van uiteenlopende functies, van laag tot hoog opgeleid personeel.

Eigenwijze aanpak

De flexkrachten komen zowel uit Nederland als het buitenland en genieten vanaf dag één een intensieve persoonlijke begeleiding. Naast praktische zaken als huisvesting, vervoer naar de werkplek, kennen de projectmanagers van InterActief hun mensen goed. ‘Wij doen zelf onze werving en weten zo precies wie er voor onze werkgevers aan de slag gaan,’ zegt Mari-Jon van Herk (CEO van de InterActief Groep) enthousiast. “De kennis, motivatie en inzet van onze flexkrachten zijn de basis van ons succes. Het uitgebreide pakket van dienstverlening zijn de klanten van ons al een paar jaar gewend. Met onze nieuwe en eigenwijze aanpak willen wij meer werkgevers ontzorgen.” Uitzenden, payroll services, detachering, arbeidsanalyses, trainers on the job en zelfs managementtrainingen en opleidingen is een kleine greep uit hun dienstverlening.

 

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners